Politie Zeeland


O-0072-2003 RUITEN VERNIELD VAN SCHOOLGEBOUW


Van een ROC-gebouw in Goes werden zondagmiddag een twintigtal ruiten vernield.

In verband hiermee werd diezelfde middag rond 17.00 uur een 10-jarige jongen uit Goes aangehouden. Rond 18.45 uur meldde een 13-jarige jongen uit Goes zich op het politiebureau. Tegen beide jongens werd proces-verbaal opgemaakt.


Z-0073-2003 FRONTALE AANRIJDING


Op de Peurssenstraat in Aardenburg vond maandag rond 12.00 uur een frontale aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 84-jarige automobiliste uit de gemeente Sluis reed niet genoeg rechts, waardoor zij in botsing kwam met een tegemoetkomende personenauto, bestuurd door een 32-jarige man uit Oosterhout (NB). Er was alleen materiële schade.


Z-0074-2003 DRONKEN AUTOMOBILIST RIJDT IN SLOOT


Op de Eendragtweg in Zaamslag is maandagmiddag rond 16.30 uur een 42-jarige Terneuzenaar, onder invloed van alcohol, met zijn auto in de sloot gereden.
De man kon op eigen kracht uit zijn auto komen en werd ter plaatse door ambulancepersoneel onderzocht maar bleek geen letsel te hebben opgelopen. Zijn auto is echter total loss.

Omdat zijn adem naar alcohol rook, werd een blaastest afgenomen. Hieruit bleek dat hij ruim 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarop zijn rijbewijs werd ingenomen en proces-verbaal werd opgemaakt.


W-0075-2003 TRACTOR VERLIEST AANHANGER

Op de kruising Het Groene Woud/Zandstraat te Middelburg is maandagmiddag rond 16.00 uur een 20-jarige tractorbestuurder uit de gemeente Veere een van de twee aanhangers verloren.
Bij het optrekken van de tractor raakte door nog onbekende reden de achterste aanhangwagen los en botste tegen een verkeerslicht en enkele verkeersborden. Beide aanhangers waren geladen met rijplaten. Niemand raakte gewond.





Politie Zeeland