Gemeente Berkel en Rodenrijs


Vrijwilliger van het Jaar 2003

Sinds 2001, het Internationale Jaar van de Vrijwilliger, ondersteunt de gemeente het vrijwilligerswerk met een aantal projecten. Eén van die projecten is de uitreiking van de vrijwilligersprijs. Ook dit jaar wordt evenals voorgaande jaren een Vrijwilliger van het Jaar gekozen.

Tot 15 december 2003 heeft u de mogelijkheid iemand te nomineren voor de titel: Vrijwilliger van het Jaar 2003. Kent u iemand die op vrijwillige basis een bijzondere bijdrage levert aan de samenleving? Of kent u een organisatie die belangrijk werk verricht in Berkel en Rodenrijs? Of het nu gaat om een bijdrage aan de sport, aan de zorg, het algemeen maatschappelijk belang of het milieu, iedere vrijwilliger die het volgens u verdient in het zonnetje te worden gezet, kan worden genomineerd.

Spelregels
Vrijwilligers, al dan niet georganiseerd, en organisaties die met vrijwilligers werken, kunnen voor deze prijs in aanmerking komen. De spelregels voor deze verkiezing zijn:

1. de vrijwilliger is een inwoner van de gemeente Berkel en Rodenrijs;

2. de vrijwilliger heeft zich minimaal 5 jaar ingezet voor het betreffende vrijwilligerswerk;

3. de vrijwilliger zet zich in voor het vrijwilligerswerk in Berkel en Rodenrijs.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2004 in het gemeentehuis van Berkel en Rodenrijs maakt de burgemeester de naam van de Vrijwilliger van het Jaar 2003 bekend.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sylvia Oosterman van de afdeling Welzijn, telefoon (010) 514 0876 of kijkt u op onze website www.berkelenrodenrijs.nl. Aanmeldingsformulieren vindt u in de hal van het gemeentehuis of klik hier voor het aanmeldingsformulier.

Laatste wijziging: 21 oktober 2003
Copyright © 2003 Gemeente Berkel en Rodenrijs