Gemeente Capelle a/d IJssel

Nieuwjaarsreceptie

Het gemeentebestuur van Capelle aan den IJssel nodigt de inwoners van Capelle van harte uit voor de nieuwjaarsreceptie op dinsdag 6 januari 2004 van 19.30 tot 22.00 uur in het gemeentehuis aan de Rivierweg 111.

Het thema voor de receptie is opvoeding door sport. In samenwerking met het Sportservicepunt krijgt u tijdens de receptie een paar sportieve acties te zien, waaronder een demonstratie met een airtumblingbaan. Voor het thema is gekozen, omdat 2004 het Europees jaar van opvoeding door sport is.

Om 19.30 uur worden de bezoekers in het gemeentehuis verwelkomd door een wensengel. Om 20.15 uur houdt burgemeester Joke van Doorne de nieuwjaarstoespraak. Direct na de toespraak en de toost op 2004 geeft theatergroep Quint een korte impressie van de afgelopen voorstelling De selectie, een verhaal over topsport en verleiding. Verder is er de mogelijkheid om een golfballetje te slaan. Op de jazzy tonen van het combo Betty Wight & Friends kunnen de Capellenaren elkaar het beste wensen voor 2004.