Dienstenbond CNV

Nieuwe CAO Axent een feit
06-01-2004

Twee weken geleden legden wij het onderhandelingsresultaat voor Axent/ Aegon ter stemming voor aan onze leden. Na het sluiten van de reactietermijn (23 december 2003) is gebleken dat een meerderheid van de leden akkoord is gegaan met het resultaat. Dat betekent dat na goedkeuring van de CAO-teksten, de CNV Dienstenbond tot ondertekening zal overgaan.

Waarschijnlijk is dit de laatste CAO van Axent. De werkgever heeft immers aangegeven de CAO na 1 juni 2004 niet te willen verlengen. De rechten die u ontleent aan deze CAO worden na dit tijdstip onderdeel van uw arbeidsovereenkomst. Enkel wanneer bepalingen van de Verzekerings-CAO anders bepalen, gaan deze na dit tijdstip gelden. Individuele afspraken omtrent uw arbeidsovereenkomst moeten door de werkgever worden gerespecteerd.
Over andere afspraken die geen kracht van CAO hebben of onderdeel uitmaken van de individuele arbeidsovereenkomst adviseren wij u om deze goed in de gaten te houden.

In januari 2004 zal de Commissie over UVL beginnen met haar werkzaamheden. Wanneer wij een tussenrapportage vernemen dan zullen wij u daarvan op de hoogte brengen.

Vragen?
Voor vragen en informatie over Axent kunt u contact opnemen met Martijn Donker, tel: (035)6460580 of email: hilversum@cnvdibo.nl. Wanneer u vragen heeft over AEGON dan kunt u contact opnemen met Ahmed Kansouh, tel: (010)2651111 of Gert-Jan Seffinga, tel: (0512)583440.