WEERDSINGEL B.V

Intentieverklaring Weerdsingel en Deli XL inzake Bert Muller

Weerdsingel b.v. tekent intentieverklaring tot overname van activiteiten van Bert Muller b.v.

Weerdsingel b.v. te Zeist heeft een intentieverklaring getekend om de grootkeukenactiviteiten en technische dienst van Bert Muller b.v. te Almere over te nemen. Bert Muller b.v. is een onderdeel van Deli XL b.v.

Tot Weerdsingel b.v. behoort onder meer AKB Grootverbruik b.v. te Zeist. Bert Muller Grootkeukentechniek b.v. zal als een zelfstandig bedrijfsonderdeel gaan opereren. Beide bedrijven richten zich op de institutionele, bedrijfs- en campus-catering, overheid en hotels. Bert Muller is gespecialiseerd in de advisering en inrichting van bedrijfskeukens, uitgiftebuffetten en grootkeukenapparatuur en heeft een goed geoutilleerde projectafdeling en technische dienst. AKB is actief op het gebied van advisering en logistiek van (systeem)porselein, bestek, dienbladen, presenteerartikelen en grootkeuken-benodigdheden.

De overname past in de strategie van Weerdsingel b.v. om een totaal non-food aanbod te bieden ten behoeve van de foodservice-industrie d.m.v. gespecialiseerde bedrijfs-onderdelen. Naar verwachting zal de overname medio februari definitief zijn.

Voor de redactie:

AKB Grootverbruik b.v. bestaat meer dan 35 jaar en realiseert haar omzet in de gezondheidszorg, bedrijven, hotels en overheid. AKB heeft een leveranciersovereenkomst met Intrakoop en TOM inkoopondersteuning. AKB introduceerde de spraakmakende concepten Caretender(r) (winkeltje aan bed) en (r) (systeemporselein). Daarnaast voert het de eigen budgetlijn PROfijt(r) en AKB is Nederlands grootste distributeur van Seltmann Hotelporselein en importeur van Cambro.

Bert Muller b.v. bestaat reeds meer dan 100 jaar en realiseert haar omzet in de gezondheidszorg, bedrijven, hotels, scholen en overheid. Bert Muller beschikt over een hoogwaardig team van specialisten voor de advisering, realisatie en onderhoud van projecten en grootkeukens.

Voor vragen kunt u zich richten tot Jos P. den Hengst, directeur Weerdsingel b.v.
Telefoon 06-53123283 of E-mail jos@denhengst.nl Weerdsingel b.v. Postbus 216 - 3700 AE ZEIST


06 jan 04 11:12