GREEN VALLEY B.V.

Green Valley in European Technology Fast 500 Ranking

Belangrijke notering bij 500 snelst groeiende bedrijven in Europa

Delft, 6 januari 2004 - Green Valley, een van de belangrijkste leveranciers van high-end content management systemen in Nederland, is opgenomen in de 2003 Deloitte European Technology Fast 500. Deze ranglijst met de 500 snelst groeiende technologiebedrijven in Europa, wordt vastgesteld op basis van de omzetgroei in de periode 1998-2002. In deze periode heeft Green Valley een omzetgroei van 315% weten te realiseren. Eerder werd al een hoge notering gehaald in de Nederlandse editie van de ranglijst, de Technology Fast 50.

Deloitte & Touche hanteert een aantal criteria waar bedrijven aan moeten voldoen om in aanmerking te komen voor notering. Deze bedrijven moeten een eigen technologie hebben die wezenlijk heeft bijgedragen aan de omzet, een technisch product hebben geproduceerd of betrokken zijn geweest bij technisch onderzoek en ontwikkeling. Bovendien moeten bedrijven tenminste vijf jaar bestaan, een Europees hoofdkantoor hebben of genoteerd staan op een Europese effectenbeurs.

'De groei in omzet en de behaalde notering in de toonaangevende ranglijst, tonen het belang van Green Valley als Nederlandse leverancier van technologisch hoogwaardige software', aldus Rens Boogerd, één van de oprichters van Green Valley. Dankzij een hoogwaardige technologie, kozen vele bedrijven en instellingen de afgelopen periode voor een stabiele partner die ook de komende jaren geavanceerde oplossingen kan bieden op het gebied van content- en kennismanagement. Onder deze referenties, namen als de Algemene Rekenkamer, Maetis Arbo en het Martini Ziekenhuis Groningen. Daarnaast is Green Valley marktleider in het marktsegment van grotere gemeenten, waaronder de gemeenten Delft, Nieuwegein en Haarlemmermeer.

Meer informatie over de 2003 Deloitte European Technology Fast 500 en de complete ranglijst vindt u op de website www.fast500europe.com.

Over Green Valley
Green Valley, gevestigd te Delft, is een toonaangevende ontwikkelaar van high-end web en enterprise content management software in Nederland. De klanten van Green Valley gebruiken Discovery Server voor het beheren van hun internet websites, intranet en/of extranet. Green Valley levert een uiterst krachtig en gebruikvriendelijk CMS, dat speciaal geschikt is voor organisaties waar veel medewerkers een constante bijdrage moeten leveren aan een kwalitatief en kwantitatief hoge informatie- en communicatiestroom.

Noot voor de redactie,