Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District Apeldoorn


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT APELDOORN


6 januari 2004


Apeldoorn - Diverse verkeerscontroles


Maandag is gecontroleerd op de Jachtlaanen de Germanenlaan. Hierbij zijn de volgende bekeuringen gevallen: 19 maal voor het niet dragen van de autogordel, 8 maal niet kunnen tonen rij- en kentekenbewijs, 1 maal voor het voeren van mistlicht en 1 maal verlopen APK.
Op de Professor Rontgenstraat werd gecontroleerd i.v.m. de gesloten verklaring vanaf de Vosselmanstraat richting Kerklaan. Hierbij zijn twaalf overtredingen geconstateerd.


Apeldoorn - snelle drankrijder


Een 37 jarige automobilist uit Apeldoorn bleek afgelopen nacht bij een politiecontrole op de Kayersdijk in Apeldoorn onder invloed van alcohol. Hij blies 0,6 prom. Bovendien had de man kort daarvoor binnen de bebouwde kom te snel gereden. Hij krijgt voor beide feiten een proces-verbaal.


Apeldoorn - Wapenstok in auto


Een 41 jarige vrouw uit Apeldoorn is dinsdagochtend door de politie bekeurd nadat bij een controle op het Operaplein bleek dat zij in haar auto een wapenstok, een houten knuppel met een koordje) had liggen. De wapenstok werd door de politie in beslag genomen. Tegen de vrouw wordt een proces-verbaal opgemaakt.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58



---- --