Ingezonden persbericht


6 januari 2004

Beste redactie,

Graag laten we u weten dat LEWIS vanaf heden samenwerkt met Adobe Systems Benelux. Adobe (NASDAQ: ADBE) is één van de grootste PC-softwarebedrijven ter wereld.

Adobe helpt mensen en bedrijven beter te communiceren door middel van haar wereldwijd toonaangevende oplossingen voor digital imaging, ontwerp- en documenttechnologie. Het Intelligent Document Platform van Adobe stelt organisaties in staat om mensen, processen en intelligente documenten op een veilige en betrouwbare wijze met elkaar te verbinden. De kracht en het bereik van bestaande bedrijfstoepassingen worden uitgebreid door gebruik te maken van het universele karakter van Adobe Reader en webbrowsers. Met bijna 500 miljoen aan Adobe Reader downloads wereldwijd, is Adobe s Portable Document Format (PDF) het meest populaire online uitwisselingsformaat voor documenten.

Met een jaaromzet van meer dan 1,2 miljard dollar, weet Adobe haar toonaangevende positie in de markt al ruim 20 jaar te handhaven. Het hoofdkantoor van Adobe is gevestigd in San Jose in Californië. Wereldwijd telt het bedrijf ongeveer 3.400 medewerkers.

Adobe levert oplossingen voor:
- Bedrijven en overheidsorganisaties; de Acrobat-producten en de nieuwe Server-oplossingen zorgen ervoor dat documenten tijdens de volledige levenscyclus worden beheerd en documentprocessen worden vereenvoudigd.
- Consumenten; de veelzijdige en gebruiksvriendelijke beeldbewerkingspakketten Photoshop Elements en Photoshop Album zijn dé oplossing voor het organiseren van digitale foto s.
- Creatieve professionals; naast Photoshop CS als zelfstandig product, hebben creatieve professionals met Adobe Creative Suite alles in handen voor het creëren en publiceren van content voor drukwerk en het web. Andere veelgebruikte producten voor het professioneel bewerken van afbeeldingen op het web, in druk of op video zijn onder meer Illustrator, Acrobat, GoLive, FrameMaker, Premiere en After Effects.

Adobe heeft de eerste aanzet gegeven tot een revolutie in de wereld van desktop publishing en is de motor achter de volgende generatie network publishing-oplossingen. Hierbij heeft Adobe zich ontwikkeld tot een belangrijke partner voor ondernemingen en overheden. Actuele onderwerpen, zoals e-government, e-forms en de nieuwe regelgeving op het gebied van archivering bepalen voor een belangrijk deel de strategie van Adobe.

Mocht u aanvullende informatie over Adobe wensen of interesse hebben om met één van de directieleden van Adobe Benelux van gedachten te wisselen, dan kunt u uiteraard contact met mij opnemen via e-mail lilianv@lewispr.com of op + 31 (0)40 235 46 00. Natuurlijk kunt u ook een bezoek brengen aan de website van Adobe voor een uitgebreid overzicht van het aanbod en andere informatie, www.adobe.com, www.adobe.nl of www.adobe.be.


Met vriendelijke groet,


Lilian van Tongerlo
LEWIS Communicatie BV


© 2004 Adobe Systems Incorporated. Alle rechten voorbehouden. Adobe, het Adobe logo, InDesign, PageMaker, Photoshop en Illustrator zijn ofwel geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Adobe Systems Incorporated in de Verenigde Staten en/of andere landen. Mac is een geregistreerd handelsmerk van Apple Computer Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen. Microsoft en Windows zijn ofwel handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige handelsmerken zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

---


LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies
Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com

---