Ingezonden persbericht


ProServe kiest Redbus Interhouse vanwege Stabiliteit & Service


Londen, 6 januari 2004 - Redbus Interhouse Nederland B.V. heeft het vertrouwen gewonnen van ProServe. Redbus Interhouse is de Nederlandse divisie van Europa's meest geavanceerde en onafhankelijke leverancier van co-locatie en managed services. ProServe is op haar beurt één van de vijf grootste web hosting-bedrijven van Nederland en heeft vrijwel haar gehele netwerkinfrastructuur en dat van haar 200 cliënten (in totaal bijna 2.000 servers), gemigreerd van Global Switch naar Redbus Interhouse in Amsterdam.


ProServe, een voormalige klant van KPNQwest in het datacenter van Global Switch, moest na de ondergang van KPNQwest een strategische beslissing nemen omtrent de keuze van een nieuwe co-locatie en managed services leverancier. Na nauwgezette evaluatie van alle geschikte opties in Amsterdam koos ProServe uiteindelijk voor Redbus Interhouse dat werd verkozen boven Global Switch, Telecity en InterXion.


Gerben van der Veen, ProServe's Managing Director, verklaart: "Onze klanten moeten continue zaken kunnen blijven doen en up and running zijn. Hiermee staat of valt ook onze eigen business en reputatie. Na het faillissement van KPNQwest wisten we dat we op zoek moesten naar een financieel stabiele co-locatie partner met een breed aanbod in connectiviteit. We wilden deze beslissing echter niet over één nacht ijs laten gaan. Na een diepgaand evaluatieproces trokken we de conclusie dat alle leveranciers vergelijkbare mogelijkheden boden qua beschikbaarheid en back-up voor de stroomvoorziening. De uiteindelijke keuze viel op Redbus Interhouse dankzij de flexibelere aanpak. Redbus Interhouse was bijvoorbeeld de enige leverancier die ons toestaat onze co-locatie ruimte uit te breiden afhankelijk van onze behoeften.


De daadwerkelijke overgang van ProServe's 2.000 servers naar het datacenter van Redbus Interhouse duurde in totaal een maand. Dankzij de zorgvuldige voorbereiding van ProServe en de uitstekende dienstverlening van de Redbus Interhouse-medewerkers werd de gehele migratie feilloos uitgevoerd."


Gerben van der Veen vervolgt: "De ervaringen die we tot nu toe hebben met Redbus Interhouse, van de assistentie die ze ons boden bij het verhuizen naar hun datacenter tot de uitstekende service die we nadien kregen, bevestigen dat de beslissing om in zee te gaan met Redbus Interhouse de juiste was. Afgaande op hun prestaties tot nu toe, durf ik te beweren dat ze de perfecte co-locatie partner zijn."


Adriaan Oosthoek, Country Manager Nederland bij Redbus Interhouse, zegt: "We zijn bijzonder verheugd over het feit dat ProServe ervoor heeft gekozen haar hosting-infrastructuur naar ons datacenter te verplaatsen. We zien deze samenwerking als een bevestiging van de superieure kwaliteit van onze dienstverlening naar de klanten toe. Eveneens de flexibele aanpak die wij hanteren om tegemoet te komen aan de individuele behoeften van de klant werpt z'n vruchten af."


Over ProServe

Gebaseerd op groeicijfers en op het aantal gehoste servers is ProServe een van de vijf grootste Nederlandse Internet Service Providers. Het bedrijf biedt kwalitatief hoogwaardige diensten voor web hosting-bedrijven, corporate organisaties en e-business ondernemingen, waarbij de aandacht voor absolute kwaliteit sinds de start van het bedrijf in het jaar 2000 voor een constante groei heeft gezorgd. ProServe biedt bij het voldoen aan de behoeften van haar klanten solide, eerlijk advies en heeft het succes van deze aanpak de afgelopen drie jaar in Nederland aangetoond. ProServe's brede dienstenaanbod omvat onder andere bandbreedte, co-locatie ruimte, dedicated servers, opslag, backup-diensten, consultancy en hardware.


Over Redbus Interhouse

Redbus Interhouse is Europa's meest geavanceerde onafhankelijke co-locatie provider. Voor business-kritieke online-, data- of telecom-applicaties biedt Redbus Interhouse veelzijdige, kosteneffectieve en veilige huisvestingsfaciliteiten, ondersteund door de meest moderne infrastructuur en 24/7 technische en facilitaire ondersteuning. Redbus Interhouse biedt 'business resilience' diensten vanuit haar eigen, onafhankelijke co-locatie faciliteiten in de belangrijkste Europese zakencentra, en biedt haar cliënten daarmee snelle toegang tot Europese markten zonder hun eigen core business uit het oog te verliezen. De onderneming heeft datacenters in Londen, Parijs, Milaan, Frankfurt en Amsterdam. De onafhankelijkheid van Redbus Interhouse biedt haar cliënten de vrijheid te kiezen uit een breed aanbod van telecommunicatie-providers, Internet Service Providers en Content Providers. Haar voortdurende commerciële succes, gecombineerd met een substantiële cash balans en schuldenvrije structuur, hebben Redbus Interhouse een toonaangevende positie in deze markt opgeleverd.


Alle in dit document genoemde handelsmerken zijn erkend en eigendom van de betreffende eigenaars.

Voor nadere persinformatie kunt u contact opnemen met:


Leads United:

Laureen Dix

Tel: +31 6 24 75 04 74

Email: laureen.dix@leadsunited.com


LEADS UNITED


Communication with an edge

Ringlaan 37
B - 2240 Zandhoven
Tel.: +32/3 466 01 88 - Fax: +32/3 466 01 80
www.leadsunited.com