Grafinet


6 januari 2004

Het een-tweetje van DRiem Papier

Sommige zaken zijn niet logisch. Zo ook de introductie van de eerste Papier Collectie van DRiem Papier. Zou men mogen verwachten dat de eerste Collectie nummer 1 draagt, niets is minder waar. DRiem Papier presenteert haar eerste Papier Collectie als nummer 2.

De reden voor de sprong van 1 naar 2 is even simpel als logisch: de collectie sluit naadloos aan bij de gegevens uit DRiems Papier Courant nr. 2. Het maakt het voor DRiem Papier mogelijk om haar collectie helder en overzichtelijk te rangschikken. Wat DRiem betreft zijn ze daar goed in geslaagd: de Papier Collectie is goed verzorgd en handzaam.

In de DRiem Papier Collectie 2 is de actuele collectie speciale papiersoorten opgenomen. Daarnaast levert DRiem een uitgebreid assortiment offset, MC, karton, enveloppen, office & digitaal, huisstijl & bankpost, zelfklevend en zelfkopiërend papier.

Tevens levert DRiem Papier maatwerk op het gebied van (bedrukte) enveloppen, Post-it® Notes, etiketten en zelfklevend. Kortom, het werk houdt voor DRiem niet op bij deze Papier Collectie.


---