Eemland noord 16.50 uur

Utrecht 06-01-2004 - Persberichten district Eemland noord

Vernieling auto
BAARN Op dinsdag 6 januari is een personenauto vernield op de Molenweg. De vernieling vond plaats omstreeks 06.45 uur. De auto heeft hierbij zware schade opgelopen. De politie vraagt getuige(n) die deze vernieling hebben gezien contact op te nemen met politiedistrict Eemland noord: 0900-88 44 of via het anonieme misdaad meldnummer: 0800-7000.

Man bekent meerdere inbraken
SOEST Bij een inbraak in een bakkerij op de Birkstraat werd in de avonduren van 31 december vorig jaar een 43-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op heterdaad aangehouden.

De man bekende tijdens het onderzoek meerdere feiten waaronder een inbraak in een kapperszaak, een diefstal van tassen uit een schuur bij een woning en een diefstal van levensmiddelen uit een auto. De goederen werden allen nog in het bezit van de verdachte aangetroffen of op aanwijzing van hem teruggevonden. De man is inmiddels voorgeleid bij justitie en zit nog vast.

Vernieling gebouw toneelvereniging Eemnes
EEMNES De politie is een onderzoek gestart naar de daders die een gebouw aan de Noordersingel te Eemnes geheel hebben vernield.

De vernieling vond plaats in de oudejaarsnacht waarbij zowel binnen als aan het gebouw van de vereniging voor duizenden euros schade werd aangericht. Aan het interieur en apparatuur werd vermoedelijk door een grote groep jongeren schade aangebracht.

Dezelfde nacht werd een 16-jarige inwoner van Eemnes wegens mogelijke betrokkenheid bij de vernielingen aangehouden en gehoord. Van diverse getuigen zijn inmiddels verklaringen afgenomen, maar dit heeft echter nog niet geleid tot de aanhouding van meerdere verdachten.

De politie verzoekt eventuele getuige(n) die nog niet zijn gehoord contact op te nemen met de politie van het district Eemland noord onder telefoonnummer 0900-8844 of via het anonieme meldingsnummer 0800-07000.