3 e persbericht van dinsdag 6 januari 2004

Eindhoven 06-01-2004 - Berichten uit de regio

Eindhoven: Waardevolle tips bij Bureau Brabant

De politie heeft naar aanleiding van de extra uitzending van Bureau Brabant, maandagavond en vandaag, vijf waardevolle tips binnen gekregen. Er is onder meer extra informatie over de auto binnengekomen. De politie blijft desondanks nog op zoek naar meer getuigen die mogelijk iets over de twee mannen en of het kind kunnen vertellen. ( Zie ook uitgebreide informatie in persbericht 3 van maandag 5 januari 2004)

Eindhoven: 62 bonnen tijdens verkeerscontrole

De politie heeft dinsdag tussen 13.30 en 16.30 uur op de Vestdijk een verkeerscontrole gehouden. De snelheid van autos en bromfietsen werd gecontroleerd met behulp van een lasergun. Er zij twintig automobilisten en achttien bromfietsers bekeurd die te hard reden. De politie bekeurde tien automobilisten die geen autogordel droegen. Verder werden de bonnen uitgeschreven voor de volgende zaken: geen bromfietscertificaat, geen helm dragen, geen bromfietsverzekering, door rood rijden, geen gele stickers op de bromfiets en niet handsfree bellen in de auto. Twee bromfietsen zijn in beslaggenomen omdat ze flink waren opgevoerd.

Eindhoven: Diefstal auto

Dinsdag tussen 12.30 en 17.00 uur is in de Verwerstraat een blauwe Audi A4 met het kenteken SZ-NN-33 gestolen.

Helmond: Zakkenrollen

Dinsdag rond 15.00 uur is een vrouw van 71 uit Mierlo het slachtoffer geworden van een zakkenroller. De vrouw was aan het winkelen in een kledingzaak aan de Markt. Toen ze

voelde dat iemand aan haar tas zat was het al te laat en merkte ze dat haar portemonnee met 150 euro gestolen was.

Helmond: Snelheidscontroles

Dinsdag tussen 9.15 en 12.15 uur heeft de politie een snelheidscontrole gehouden op de Engelseweg. Er zijn 62 bestuurders bekeurd. De snelste reed 78 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Op de Rivierensingel werd tussen 13.15 en 15.30 uur een snelheidscontrole gehouden. Daar werden 13 bestuurders bekeurd. De snelste reed 73 km/u. Ter plaatse is 50 km/u toegestaan.

Heeze: Verkeerscontrole

Dinsdag tussen 11.00 en 12.30 uur heeft de politie op de Jan Deckersstraat en de Pompenmaker een verkeerscontrole gehouden. Er zijn acht automobilisten bekeurd die geen autogordel droegen.

Hoogeloon: Diefstal auto

In de nacht van maandag op dinsdag is in Hoogeloon aan de Bieshof een witte Opel Combo Van met het kenteken 46-VH-JJ gestolen.