6/1 Den Bosch

's-Hertogenbosch 06-01-2004 - .

WINKELDIEVEGGE AANGEHOUDEN, S-HERTOGENBOSCH

Maandagmiddag is in een winkel aan de Goulmy en Baarplein in s-Hertogenbosch een 72-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van het meenemen van cosmetica (waarde 4,75 Euro) zonder te betalen. De vrouw werd aangesproken door een winkelmedewerker en overgedragen aan de politie. Nadat de vrouw haar excuses aanbood, de goederen alsnog afrekende en een boete in ontvangst nam, werd ze heengezonden.

KLEDINGDIEF AANGEHOUDEN, S-HERTOGENBOSCH

Maandagmiddag is op de Markt in s-Hertogenbosch een 53-jarige man uit Vught aangehouden in het bezit van vermoedelijk gestolen kleding (waarde onbekend). De man droeg een tas bij zich waar meerdere kledingstukken in verpakking en met prijskaartje zaten. Hij had geen bon van de kleding in zijn bezit. Tevens trof de politie in de binnenzak van de man een klauwhamer aan. De man droeg kleding waar ook nog de prijskaartjes aan hingen. Hij is ingesloten voor verder onderzoek.

TASJESROVER AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

Maandagmiddag is in het Rompertcentrum in s-Hertogenbosch een 51-jarige man uit s-Hertogenbosch aangehouden op verdenking van het beroven van tasjes. Een 68-jarig slachtoffer uit s-Hertogenbosch legde iets in zijn auto toen de verdachte het tasje dat de man in zijn hand had, uit zijn handen griste en wegrende. Het slachtoffer hield de verdachte staande en kon zijn eigen tasje terugpakken. Samen met buurtbewoners kon het slachtoffer de verdachte overdragen aan de politie. De verdachte bekende de roof en is in de avond met een proces-verbaal heengezonden.

VERKEERSCONTROLE, s-Hertogenbosch

Maandagmiddag heeft de politie verkeerscontrole gehouden aan de Zandzuigerstraat in s-Hertogenbosch. Er zijn verschillende boetes uitgedeeld: 2 automobilisten overtraden de maximaal toegestane snelheid van 50 km/u, 11 Bromfietsers reden sneller dan wettelijk toegestaan is, 2 bromfietsers waren niet in het bezit van een bromfietscertificaat, 3 bromfietsers droegen geen helm, 1 bestuurder kon zijn verzekeringsbewijs niet tonen en een automobilist had geen correcte kentekenplaat op zijn aanhangwagen.

WINKELVERBOD, s-Hertogenbosch

Maandagavond kreeg een 19-jarige vrouw uit s-Hertogenbosch een winkelverbod voor een winkel aan het Wielsum in s-Hertogenbosch. Eerder die dag is zij door een medewerker van de winkel overgedragen aan de politie. De vrouw wordt verdacht van het zonder te betalen meenemen van een blikje bier (0,35 cent) uit de winkel.

VERDACHTE AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, s-Hertogenbosch

Dinsdagochtend is een 19-jarige man uit s-Hertogenbosch in zijn woning in s-Hertogenbosch aangehouden voor het in het gezicht slaan van een huisgenoot. De twee hadden een conflict over meubilair. De man is ingesloten voor verder onderzoek.