Politie Amsterdam-Amstelland

In Opsporing Verzocht

logo opsporing verzocht
5-1-2004. Aandacht voor de beroving waarbij een 69-jarige vrouw gewond raakte op 29 oktober 2003 in de Bauerstraat. Twee weken later overleed zij aan complicaties die hoogstwaarschijnlijk werden veroorzaakt door haar verwondingen.
Lees meer...
Werken bij de politie Amsterdam-Amstelland?

Werken in de regio Amsterdam-Amstelland
8-12-2003. Altijd al bij de Amsterdamse politie willen werken? Dan is hier je kans. De politie Amsterdam-Amstelland is namelijk op zoek naar operationeel assistenten (VMBO-niveau) en generalisten (HAVO/MBO-niveau).
Kijk voor meer informatie snel op onze wervingspagina's. Verlichting niet in orde?
Op de bon!

3-11-2003. Onder het motto "Licht aan, daar kun je mee thuis komen" is half oktober de landelijke campagne van start gegaan gericht op het voeren van de juiste verlichting door fietsers. Niet alleen zelf zien is belangrijk, maar ook gezien worden. Er is berekend dat er jaarlijks tien doden en zwaargewonden minder vallen als er 1% meer fietsverlichting is. Reden genoeg om met name de komende maanden veel aandacht aan verlichting te besteden.
Lees meer...
Beelden overval sigarenboer Bos en Lommerweg


1-12-2003. Op woensdag 5 november deed een gemaskerde man een poging tot overval op een sigarenboer op de Bos en Lommerweg. Van deze overval is een reconstructie gemaakt en een camera heeft beelden van de verdachte gemaakt.

Meer informatie over dit voorval en de videobeelden vindt u hier.
---
Winteroffensief woninginbraak

1-12-2003. De politie Amsterdam-Amstelland start vandaag met een winteroffensief tegen woninginbraken. Van december tot en met maart vinden in de gehele regio acties plaats om het aantal inbraken terug te dringen. Naast de jacht op (potentiële) inbrekers is er gedurende deze periode veel aandacht voor preventie.
Lees meer over de acties, preventie en wat u zelf kunt doen... Geef uw mening
Wilt u reageren op deze site? Klik dan hier om naar ons guestbook te gaan en geef uw mening.