Eemland zuid 08.45 uur

Utrecht 06-01-2004 - Persberichten district Eemland zuid

Gezakt

LEUSDEN Op maandag 5 januari was een man het er niet mee eens dat hij was gezakt.

Rond 11.15 uur kreeg de politie de melding dat een man zich zeer lastig gedroeg in een gebouw aan de Fokkerstraat. Ter plaatse bleek dat een 19-jarige man uit Amersfoort net rij-examen had gedaan en was gezakt. Hij was het niet eens met de beslissing van de examinator en maakte daarom een hoop heisa.

Na een goed gesprek met de politiemensen zag de man wel in dat ruzie maken geen zin had en vertrok hij rustig.

Man mishandeld

AMERSFOORT Op maandag 5 januari werd een man na een mishandeling aangehouden.

Rond 15.20 uur kreeg de politie de melding van een vechtpartij in een bedrijf aan de Displayweg. Ter plaatse bleek dat het een ruzie was tussen twee werknemers van het bedrijf. Daarbij had een 23-jarige man uit Soest een 42-jarige man uit Biddinghuizen een vuistslag in het gezicht gegeven. Daarbij liep de man een bloedende oogwond op. Hij is ter plaatse door het personeel van een ambulance onderzocht en werd voor behandeling doorverwezen naar het ziekenhuis.

De verdachte is door de politie in het bedrijf aangehouden en naar het politiebureau overgebracht. De mannen hadden ruzie over een mogelijk niet nagekomen afspraak. Het slachtoffer deed aangifte van mishandeling.

Winkeldievegge

AMERSFOORT Op maandag 5 januari werd een vrouw aangehouden voor winkeldiefstal.

Rond 14.00 uur nam een vrouw een tiental kledingstukken weg bij een winkel aan het Sint Jorisplein. Zij werd door personeel betrapt en aangehouden. Even later werd de verdachte, een 25-jarige vrouw uit Utrecht, overgedragen aan de politie.

Bij haar verhoor bekende de vrouw de kleding: truien, broeken en een jas, te hebben gestolen. Tegen haar is proces-verbaal opgemaakt.