Politie Zeeland


O-0092-2003 MAN STEEKT BUURMAN


Een 55-jarige man uit Zierikzee is dinsdag rond 12.00 uur in zijn woning aangehouden.

De man wordt ervan verdacht even daarvoor zijn buurman met een scherp voorwerp te hebben gestoken in de borst. De buurman werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. De 55-jarige man is ingesloten.

(verdere informatie is er op dit moment nog niet bekend)


Z-0093-2003 AANRIJDING


Op de kruising Zuidlandstraat/Bellamystraat in Terneuzen vond dinsdag rond 17.00 uur een aanrijding plaats tussen twee personenauto's.
Een 26-jarige automobilist uit Terneuzen reed over de Zuidlandstraat en wilde op bovengenoemde kruising rechtsaf slaan. Doordat hij de bocht te ruim nam, kwam hij in aanrijding met de auto van een 48-jarige plaatsgenote. Er was alleen materiële schade.


Z-0094-2003 OP DE KOP


Op de N61 in IJzendijke is dinsdagmiddag rond 17.00 uur een 27-jarige vrouw uit Breda met haar auto op de kop in een sloot beland.
De automobiliste raakte met haar wielen in de berm waarna haar auto op de kop in een sloot tot stilstand kwam. De vrouw kon zelf uit haar auto kruipen. De natte bestuurster werd met dekens van omstanders warm gehouden. Ambulancepersoneel heeft de vrouw ter plaatse onderzocht maar ze bleek geen letsel te hebben opgelopen. Haar auto is total loss.


Z-0095-2003 VROUW GEWOND BIJ FRONTALE AANRIJDING


Bij een frontale aanrijding tussen twee personenauto's op de Tractaatweg te Axel is dinsdagmiddag rond 18.00 uur een 46-jarige vrouw uit Terneuzen gewond geraakt.
Een 23-jarige Franse automobilist kwam uit de richting van Terneuzen en kwam, vermoedelijk omdat hij een onbekend gebleven voertuig wilde inhalen, op de linkerweghelft terecht waar deze frontaal in botsing kwam met de auto van de 46-jarige vrouw. De vrouw werd uit haar auto geknipt (zat niet bekneld) en via plank eruit gehaald. Ze werd met verwondingen aan nek, heup en benen overgebracht naar het ziekenhuis in Terneuzen. De Franse bestuurder en drie inzittende kwamen met de schrik vrij. De Tractaatweg is ter plaatse tot rond 19.30 uur afgesloten geweest voor het verkeer.
Omdat de precieze oorzaak van het ongeval niet duidelijk is, is de politie in Terneuzen op zoek naar getuigen van de aanrijding.