Provincie Drenthe

Nieuwjaarsbegroeting Provincie Drenthe met cultureel tintje

Assen, 22 december 2003
Persberichtnummer 03-176



De Nieuwjaarsbegroeting van de provincie Drenthe op dinsdag 6 januari 2004 staat in het teken van cultuur. Een aantal Drentse culturele organisaties en instellingen geeft acte de présence. Bezoekers kunnen nader kennismaken met onder andere Drents Boek/Drentse Taol, het Drents Museum, Centrum Beeldende Kunst, Kunst & Cultuur Drenthe, ICO Assen, de Provinciale Bibliotheekcentrale, het Drents Archief, de vier grote Drentse theaters en de festivalorganisaties: Sterrenfestival, Take Root en Zomertrek en Festival Vrouwenfilms.

De band Harvest, een Djembé groep met medewerkers van de provincie Drenthe, een draaiorgel en een houtblazers kwintet van de Johan Willem Friso Kapel zorgen voor de muzikale aankleding van de bijeenkomst.

De feestelijke Nieuwjaarsbegroeting wordt gehouden op dinsdag 6 januari vanaf 16.00 uur in het provinciehuis aan de Westerbrink 1 in Assen. Het formele deel is kort en bestaat uit een nieuwjaarstoespraak van de Commissaris van de Koningin, de heer A.L. ter Beek.

Iedereen is van harte welkom!



Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de Stafgroep Communicatie van de provincie, telefoonnummer (0592) 365265, faxnummer (0592) 357188
E-mail: communicatie@drenthe.nl