Bedrijfschap Horeca en Catering

Terug Persbericht P-027; Zoetermeer, 12 december 2003 Afd. Informatie en Communicatie, tel. (079) 368 07 07

HappyHoreca introductiebijeenkomsten gepland in 2004

In 2004 verzorgt HappyHoreca een aantal introductiebijeenkomsten in het land, onder andere tijdens de Horecava en de BBB. De bijeenkomsten zijn onderdeel van de HappyHoreca campagne, die is gericht op het verbeteren van arbeidsomstandigheden en het verhogen van het rendement in de bedrijfstak horeca.Voorlichting over de HappyHoreca aanpak en de bijbehorende Werkwijzers staat centraal. Na afloop krijgt iedere deelnemer de Quick Scan Werkdruk Horeca en de HappyHoreca Werkwijzer mee naar huis, zodat men direct zelf aan de slag kan.

Sinds de start van de campagne in oktober 2003 hebben reeds verschillende horecaondernemers en -werknemers via bijeenkomsten kennis genomen van de HappyHoreca aanpak. Een aanpak in vier stappen, waarmee men het werkplezier kan vergroten en het rendement op de werkvloer kan verbeteren. Men krijgt antwoord op vragen zoals: "Welke hulpmiddelen zijn beschikbaar en voor mijn situatie relevant?, Wat kan ik besparen op verzuimkosten?" of "Wat kan structureel werkoverleg voor mij of mijn bedrijf betekenen?". De presentatie duurt gemiddeld 3 uur en wordt door een ervaren trainer gegeven. Na afloop krijgt men de Everybody Happy? Quick Scan Werkdruk Horeca en een compleet pakket aan maatregelen (de HappyHoreca Werkwijzer) mee naar huis. De kosten voor deelname bedragen EUR 49,- per deelnemer.

De eerste bijeenkomsten staan gepland in januari tijdens de Horecava en de BBB beurs. Na afloop van deze bijeenkomst krijgt iedere deelnemer een GRATIS entreebewijs voor een bezoek aan desbetreffende vakbeurs.

De bijeenkomsten voor 2004 staan als volgt gepland:

· Woensdag 7 januari RAI Congrescentrum Amsterdam (tijdstip 10.00-12.30 uur)

· Woensdag 7 januari RAI Congrescentrum Amsterdam (tijdstip 13.30-16.00 uur)

· Woensdag 28 januari het MECC Congrescentrum Maastricht (tijdstip 10.00-12.30 uur)

· Woensdag 28 januari het MECC Congrescentrum Maastricht (tijdstip 13.30-16.00 uur)

· Maandag 2 februari regio Utrecht

· Maandag 23 februari regio Amsterdam

· Maandag 8 maart regio Zuid-Holland

· Maandag 29 maart regio Breda

· Maandag 12 april regio Maastricht

· Maandag 26 april regio Zwolle

· Maandag 10 mei regio Leeuwarden/Groningen

Voor inlichtingen en aanmeldingen kunt u contact opnemen met de HelpDesk, tel. (0900) 123 12 12 (EUR 0,20 per minuut). Op de internetsite www.happyhoreca.nl treft u bij de pagina 'bijeenkomsten' ook meer informatie aan en tevens een aanmeldingsformulier.