Gemeente Achtkarspelen


Nieuwsberichten

18-12-2003 Ga jij ook kerstbomen verzamelen? Laat uw kind meedoen, want het maakt kans op een prijs!

Op woensdag 7 januari 2004 kunnen jullie weer kerstbomen verzamelen! De kerstbomen komen op deze manier niet bij het andere afval terecht en kunnen hergebruikt worden. Ze worden versnipperd en verwerkt tot compost op het Milieuterrein.

Kinderen Als jij op 7 januari tussen 13.30 en 15.00 uur een kerstboom inlevert, krijg jij een bonnetje waarmee je leuke prijzen kunt winnen. Hieronder vind je de plekken waar jij je kerstboom kunt inleveren. In ieder dorp is er minstens één.

Inzamelplaatsen De kerstbomen kunnen ingeleverd worden op de volgende plaatsen: Augustinusga - Sportzaal De Trieme Boelenslaan - het Gymnastieklokaal Buitenpost - de NH kerk op de kruising Oude Havenstraat en H. de Withstraat en het Lauwerscollege, hoek Hoefslag en de Ring Drogeham - bbs de Tarissing en Natuurboerderij Hamstermieden/steunpunt NME Gerkesklooster - bbs de Claercamp Harkema - kruising Warmoltsstrjitte en B. Harkemastrjitte Kootstertille - kruising Alde Dyk en Pinksterblomstrjitte Surhuisterveen - Poppingahiem aan de Wijk 26 en C1000 aan de Kolk Surhuizum - bbs Joh. Loyenga Twijzel - de Bining aan de Simke Kloostermanstrjitte Twijzelerheide - kruising Skoalstrjitte en Wylgewei

Dit jaar kun je deze prijzen winnen: Hoofdprijs - 50,--
1e prijs - 25,--
2e prijs - 20,--
3e prijs - 15,-- en nog vele andere prijzen.

Wil je weten of jij één van de prijzen gewonnen hebt? Kijk dan op 13 januari 2004 op deze website of in De Feanster!