HOFFSTEE HOLDING BV

Kunst-stichting Tea-seR, succesvol op de Horecava

De Tea-seR slaat aan!

Galerieën, musea en individuele kunstenaars hebben een nieuw middel om het publiek over hun werk te informeren: de Tea-seR. Met deze mededeling vertrok de stichting Tea-seR naar de Horecava.

Twee dagen, ongeveer 300 aanmeldingen verder, mag Tea-seR van een succes spreken. Ook de honderden bezoekers op de website bleken enthousiast.

De Tea-seR is een kaartje (T-Tip) waar een gebruikt theezakje op kan worden geplaatst. Deze kaartjes worden bedrukt met een kunstwerk of uiting en staan op tafel in de horeca-instelling. De Tea-seR, van 5 bij 7,5 cm, is voldoende groot om, op zich, als kunstwerkje te fungeren. Iedere Tea-seR krijgt een uniek nummer. Op het internetadres www.tea-ser.nl is met dat nummer alle informatie te verkrijgen: zoals wie de kunstenaar is, waar de werken te koop zijn, of waar en wanneer er welke expositie loopt, etc

Stichting Tea-seR is een idee van Carolien van.t Hoff, een voormalig Communication specialist van een groot farmaceutisch bedrijf. Afgelopen maanden is de organisatie opgezet en de website ontwikkeld. Nu wordt de eerste serie Tea-seRs samengesteld. Tea-seR is voortdurend op zoek naar financiële ondersteuning, middels sponsoring of subsidies, om de bijdrage voor de kunstenaar, museum of galerie te minimaliseren.

Stichting Tea-ser
Boezemweg 24
Postbus 10
3255 ZG OUDE-TONGE
tel: 0187 - 612 258

Voor meer informatie kunt u terecht op de website Foto.s, en voorbeeld Tea-seRs zijn op aanvraag beschikbaar. Tea-seR staat van 5 tot 9 januari op de Horecava in Amsterdam (tegenover stand 08.138, Parkhal)


07 jan 04 11:43