BUILT FOR COMFORT

Thuisbankieren eenvoudig en overzichtelijk met C@shflow

Het leven is geven en nemen. Ontvangen en betalen als je het naar je portefeuille vertaalt. We hebben er allemaal dagelijks mee te maken en zoeken daarom voortdurend naar manieren om de administratieve rompslomp zo beperkt mogelijk te houden. Gelukkig lijkt de tijd van volgepropte ordners met bankafschriften definitief achter ons te liggen, want het internetbankieren wordt inmiddels door ongeveer 3.5 miljoen rekeninghouders beoefend. Dat het nòg gemakkelijker kan bewijst de nieuwe en unieke C@shflow software die te vinden is op www.bankingtools.nl.

De site werd eind 2003 gelanceerd en biedt de consument software op maat om het thuisbankieren eenvoudig en overzichtelijk te maken. Dat lijkt zo op het oog geen onderscheidende ambitie, want menige softwarefabrikant betrekt dezelfde stelling. Toch is de positie van C@shflow software daarin opvallend, getuige de compatibiliteit met de systemen van de zes grootste banken. De software sluit naadloos aan op het internetbankieren van de grote Nederlandse banken ABN AMRO, Fortis bank, ING Bank, Postbank, Rabobank en de SNS Bank. Inmiddels hebben ook andere banken het voornemen zich bij de meerderheid aan te sluiten.

Men kan C@shflow direct downloaden en gebruiken. In plaats van eerst de software te moeten kopen kan de thuisbankier meteen aan de slag om het programma uit te proberen. Na 3 weken evaluatietijd kan worden beslist of men de gekozen C@shflow versie wil aanschaffen. Een veilige belegging dus.

C@shflow is maatwerk. Naar eigen inzicht en behoefte beschikt de gebruiker over een maximum aan gemak en prestatie. C@shflow is verkrijgbaar in drie versies met passende oplossingen onder alle omstandigheden: C@shflow-Viewer (5,95), C@shflow-Assistant (14,95) en C@shflow-Manager (24,95). Voor 5,95 extra kan bovendien gebruik gemaakt worden van C@shflow-Service, waarmee men, zonder er naar om te hoeven kijken, altijd met de meest actuele updates werkt. De software van Bankingtools wordt namelijk continu aangepast aan de nieuwste besturingssystemen en downloadformats van de banken. Bovendien heeft de consument inspraak in de functionaliteit.

Wie zijn financiën in de hand wil houden moet de eigen geldstroom op de voet kunnen volgen. Eenvoudig en overzichtelijk effent C@shflow de weg tussen investeren en besparen. Met C@shflow beheert en controleert men op de eigen PC alle transacties die via de banken plaatsvinden, met of zonder direct internetcontact met de bank. Gegevens rubriceren, sorteren, groeperen, selecteren en... terugvinden, het is allemaal eenvoudig geworden.

Bij het 'normale' internetbankieren kan men oudere transacties niet meer bekijken. Het gebruik van C@shflow maakt dat wèl mogelijk. Zo bouwt men een administratief archief op dat geen kastruimte in beslag neemt. Een geruststellende gedachte als je werkelijk alle details over je inkomsten en uitgaven wilt weten. Men kan zelf extra gegevens toevoegen, budgetteren, belastingposten selecteren en nog veel meer. Op afroep verschijnt een compleet beeld van àlle rekeningen van àlle banken. Deze geïntegreerde informatie wordt overzichtelijk weergegeven in duidelijke grafieken en rapporten. Het eigen betalingsverkeer in een oogopslag. De basis voor een perfecte boekhouding en een prettige c@shflow.

C@shflow is veelzijdig en biedt talrijke verrassende mogelijkheden. Dat dit kwaliteitsproduct desondanks bijzonder betaalbaar is mag als financiële meevaller worden ingeboekt. Reden genoeg om snel naar www.bankingtools.nl te surfen en de toekomst in thuisbankieren te downloaden.

NOOT VOOR DE REDACTIE,