Politie Noord- en Oost Gelderland

Persberichten district Ijsselstreek 6 op 7 januari 2004

Zutphen - diefstal auto
Tussen dinsdag 6 16.45 uur en woensdag 7 januari 07.00 uur werd in Zutphen aan de David Evekinkstraat een gele Hyundai H100 bedrijfsauto met het kenteken VN-VS-23 ontvreemd. In de auto bevond zich veel gereedschap, gebruikt door stratenmakers. Een 37-jarige inwoner uit Zutphen deed aangifte van de diefstal.

Zutphen - diefstal auto
Op 6 januari tussen 15.20 en 21.00 uur werd aan de Havenstraat een blauwe Hyundai H 100 ontvreemd met het kenteken 11-VG-BG. De auto stond in een parkeervak. De 47-jarige eigenaar uit Empe deed aangifte.

Zutphen - diefstal auto
De 35-jarige eigenaar deed aangifte van diefstal van zijn auto, een blauwe Fiat Cinquecento met kenteken FV-NR-38. De auto werd in de avond of nacht van 5 op 6 januari ontvreemd vanaf een parkeerplaats aan de Emmerikseweg.

Laren - ongeval
Op de N332 in Laren, vlak voor de Rijksweg A1, vond op 6 januari omstreeks 16.18 uur een aanrijding plaats. Een 25-jarige automobilist uit Zupthen reed vanuit de richting Lochem. Voor hem remden een aantal auto's af. De bestuurder kon zelf niet op tijd tot stilstand komen en om een aanrijding te voorkomen week hij uit naar rechts de berm in. Door de regen was het gras nat en schoot de auto door en kwam tegen een boom tot stilstand. De bestuurder raakte gewond, maar kon na behandeling in het ziekenhuis weer naar huis. De auto werd zwaar beschadigd.

Twello - inbraak
In de nacht van 6 op 7 januari werd ingebroken in een horecabedrijf aan de Dorpsstraat in Twello. Een ruit van de voordeur werd vernield om binnen te komen. Twee gokkasten werden opengebroken en daar werd geld uit ontvreemd. De 39-jarige eigenaar deed aangifte.

Toldijk - ongeval
Op de Zutphen-Emmerikseweg vond op 6 januari omstreeks 14.51 uur een aanrijding plaats. Een 20-jarige automobilist uit Zeddam lette even niet op en botste achterop de auto van een 23-jarige inwoner uit Toldijk. De 23-jarige in de 20-jarige inzittende van zijn auto klaaden over hoofdpijn en nekklachten. Ze hoefden echter niet naar het ziekenhuis. Beide voertuigen raakten zwaar beschadigd en werden afgesleept.

Wilp -inbraak in auto
In de nacht van 5 op 6 januari werd ingebroken in een auto die geparkeerd stond achter de woning aan de Zonnenbergstraat in Wilp. Een ruit van de auto werd ingeslagen, waarna een radio werd ontvreemd. De 37-jarige eigenaar uit Wilp deed aangifte.
Ook in een andere auto die geparkeerd stond aan de Zwarte Kolkstraat in Wilp werd ingebroken. De auto stond onder de carport van de woning van de 41-jarige eigenaar. Ook hier werd een ruit van de auto ingeslagen en vervolgens een mobiele telefoon ontvreemd.

Einde persbericht
Brandt Keegstra
055 - 548 60 54

--- Disclaimer ---