Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Databas benoemd tot AccountView Expert Center


Amsterdam, 7 januari 2004 - AccountView, leverancier van modulair opgebouwde business software voor het midden- en kleinbedrijf, heeft haar partner Databas benoemd tot AccountView Expert Center. Partners van AccountView verkrijgen de status 'Expert Center' op basis van een drietal factoren: omzet, personeel en expertise. Databas is uitgegroeid tot één van de grootste AccountView-leveranciers in Nederland en is AccountView-specialist bij uitstek. Naast de nu zes Expert Centers heeft AccountView een uitgebreid netwerk van branchepartners en dealers door heel Nederland.


"Databas is AccountView-gebruiker en -partner van het eerste uur. De mensen van Databas ontwerpen en bouwen (eBusiness)-software op maat. Hierbij ligt hun ervaring met name bij zakelijke dienstverleners die projectadministraties en/of grotere financiële administraties voeren en bij de zorgbranche. Databas heeft de afgelopen jaren ruimschoots zijn sporen verdiend en zich bewezen als dedicated AccountView-partner", aldus Casper Haspels, Directeur Marketing en Verkoop AccountView.


"Van begin af aan hebben wij gekozen voor de software van AccountView. We hebben nooit spijt gehad van deze keuze, want AccountView laat zich op eenvoudige wijze aanpassen aan de wensen van de klant en de technische infrastructuur. Zo ontwikkelen onze programmeurs moeiteloos aanpassingen gebaseerd op de AccountView-modules. Het voordeel van het gebruik van deze standaardcomponenten is dat de onderhoudskosten lager zijn dan bij 'normaal' maatwerk. Wij hebben de afgelopen jaren ruim 350 organisaties, zoals het accountantskantoor Boon, Rijnen & Partners en het Van Gogh museum, begeleid bij de implementatie van AccountView-software", zegt Bas Elbers, Directeur Databas BV.


Over AccountView

Sinds 1987 levert AccountView modulair opgebouwde business software aan meer dan 12.000 klanten in Duitsland, Engeland en Nederland. Deze flexibele en snel te implementeren software automatiseert en integreert meerdere bedrijfsprocessen, waaronder de financiële administratie, handel, logistiek, project- en urenadministratie, relatiebeheer en accountancy - al dan niet met een internetkoppeling. AccountView wordt verkocht en ondersteund door een netwerk van onafhankelijke partners die evenals AccountView de nadruk leggen op langdurige relaties. Gerenommeerde namen in het klantenbestand van AccountView zijn onder andere: Allianz Europe, De Jong Intratours, GIBO Groep, Toyota Industrial Equipment Nederland, KLM Exel, Mazars en Free Record Shop Online. Meer informatie over AccountView vindt u op www.accountview.com.




Ingezonden persbericht