Ingezonden persbericht


Brocade Nederland benoemt Leon van Dongen tot Senior Systems Engineer

Tilburg, 7 januari 2004 - Brocade Communications Systems, Inc. (Nasdaq: BRCD), leverancier van infrastructuren voor Storage Area Networks (SAN's), heeft Leon van Dongen aangesteld als Senior Systems Engineer voor de Nederlandse markt.

Leon van Dongen (33) is in zijn functie als Senior Systems Engineer verantwoordelijk voor de technische en architecturale ondersteuning tijdens pre-sales trajecten. In deze rol zal hij partners en klanten behulpzaam zijn bij het opzetten en uitbreiden van Storage Area Networks-infrastructuren. Daarnaast draagt hij mede zorg voor de contacten tussen OEM-partners en resellers en Brocade. Door middel van seminars, interne productupdates, marketingactiviteiten, deelname aan beurzen en klantbezoeken ondersteunt Brocade zijn partners bij het optimaal aanbieden van producten aan eindgebruikers. Voordat Van Dongen bij Brocade in dienst kwam, was hij gedurende vijf jaar Systems Engineer/Technical Account Manager bij EMC Computer Systems.

# # #


Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade (Nasdaq: BRCD) biedt een intelligent platform voor genetwerkte storage-infrastructuren. Vooraanstaande leveranciers van systemen, applicaties en storage kiezen voor Brocade als basis voor hun SAN-oplossingen. De Brocade SilkWorm®-reeks van fabric switches en software is ontwikkeld om databeschikbaarheid en het gebruik van storage- en serverhulpmiddelen te optimaliseren. Bedrijven vereenvoudigen met de Brocade-oplossingen de implementatie van SAN's, verlagen de Total Cost of Ownership (TCO) en vergroten de netwerk- en applicatie-efficiëntie.