Fortis Bank


---
Persbericht
Brussel / Utrecht, 7 januari 2004

Fortis benoemt Eric Bouwmeester tot General Manager Communications

Op 1 april 2004 zal Eric Bouwmeester in dienst treden bij Fortis als de nieuwe General Manager Communications, verantwoordelijk voor Fortis' interne en externe communicatie. Hij zal rechtstreeks rapporteren aan Anton van Rossum, CEO.

Eric Bouwmeester (49 jaar) werkte de afgelopen 27 jaar in diverse communicatie- functies, waarvan de laatste vijf jaren bij ABN AMRO als Executive Vice President Corporate Communications, alwaar hij verantwoordelijk was voor de geïntegreerde corporate communicatie afdeling. Daarvoor was hij onder andere als managing director/partner verbonden aan FHV Corporate, onderdeel van FHV/BBDO en was hij Directeur Corporate Public Relations bij DSM.

Binnen Fortis volgt hij David Voûte op, die de laatste jaren succesvol de verschillende communicatiedepartementen heeft geïntegreerd en een nieuwe communicatiestrategie uitwerkte.

Fortis rekent op de ervaring van Eric Bouwmeester om de ingeslagen weg van een pro- actieve en gecoördineerde communicatie verder uit te bouwen.

Perscontacten:

Brussel: 32 (0) 2 565 35 84 Utrecht: 31 (0) 30 257 65 49

Fortis is een internationale financiële dienstverlener op het terrein van bankieren, verzekeren en beleggen. Met een marktkapitalisatie van EUR 20,7miljard (31/12/2003) en circa 68.000 medewerkers behoort zij tot de 20 grootste financiële instellingen van Europa. Fortis is genoteerd aan de beurzen van Amsterdam, Brussel en Luxemburg en heeft een gesponsord ADR-programma in de Verenigde Staten.


---- --