Gemeente Albrandswaard


Persberichten

Nieuwjaarsreceptie 2004
Bezoekers nieuwjaarsreceptie heffen het glas op een gezond, veilig en klantvriendelijk 2004

ALBRANDSWAARD Ruim 300 inwoners, medewerkers, bestuurders van verenigingen, middenstanders en andere geïnteresseerden brachten gisteravond (5 januari) een toost uit op het nieuwe jaar. De nieuwjaarsreceptie werd ditmaal in het atrium van het nieuwe gemeentekantoor in Poortugaal gehouden.

Onder het genot van een hapje en een drankje, toostten de aanwezigen samen met het college op een gezond, veilig en klantvriendelijk 2004.

In haar nieuwjaarsrede haalde burgemeester Latenstein van Voorst-Woldringh aan dat 2003 een goed en jaar is geweest waarin binnen de gemeente veel zaken zijn gerealiseerd en ook binnen de gemeentelijke organisatie veel is gebeurd.

Er is erg veel geïnvesteerd in de veiligheid binnen de gemeente. Het gaat immers niet alleen om de veiligheid gemeten op basis van cijfers, maar ook om het veiligheidsgevoel bij u, haalde de burgemeester terecht aan. Ook wordt er hard gewerkt aan verbetering van de klantvriendelijkheid van de gemeente richting de inwoners. De scheiding van het ambtelijk apparaat naar de zogeheten winkel (publiekbalie in het gemeentehuis in Rhoon) en de fabriek (het gemeentekantoor in Poortugaal) maken hier deel van uit.