Gemeente Dongen


Gemeentebestuur reikt voor de derde keer onderscheidingen uit 07-01-2004 11:28
Vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie 2003
Tijdens de nieuwjaarsreceptie van 5 januari 2004 werden de heer Severijns en de vrijwilligers van De Volckaert in het zonnetje gezet. Omdat zij als vrijwilliger het leven van anderen leefbaarder, makkelijker en plezieriger maken, ontvingen zij de vrijwilligersonderscheidingen 2003.
Onder toeziend oog van naar schatting 600 aanwezigen ontvingen zij uit handen van wethouder Piet Panis en burgemeester Hans van Brummen de onderscheiding en een tekening gemaakt door de Dongense kunstenaar Jelle Jouwsma.

De Volckaert
Bij De Volckaert is een groep vrijwilligers actief, momenteel 150 personen, die zich al meer dan 25 jaar vol enthousiasme inzet voor de bewoners en patiënten van De Volckaert. Door hun inzet is er ontzettend veel mogelijk. Ze leveren een onmisbare bijdrage aan het welzijn en welbevinden voor de bewoners en patiënten van De Volckaert.

De heer Cees Severijns
Cees Severijns is zeer actief bij voetbalvereniging Olympia 60 in alle geledingen van die club. Hij werkte onder andere mee aan de viering van het 40-jarig bestaan, was 14 jaar wedstrijdsecretaris en regelt het mixvoetbaltoernooi. Hij was vele jaren lid van de evenementen- en elftalcommissie en verder is hij vrijwel alle dagen te vinden op en om de velden en in bestuurskamer, daarnaast maakt hij de wedstrijdverslagen en houdt hij de standenlijsten bij.