Gemeente Leeuwarden

Op de Agenda ¦ Gemeenteraadsvergadering maandag 12 januari a.s. ¦ Stukken voor de vergaderingen
Gemeenteraadsvergadering maandag 12 januari a.s. I. Opening, vaststelling agenda en mededelingen II. Installatie nieuw raadslid fractie PAL/GL de heer Hoogterp III. Vragenhalfuurtje voor burgers
IV. Ingekomen stukken
V. Hamerstukken en bespreekpunten

Hamerstukken


1. Aanpassing verordening 'Burgerinitiatief'


2. Verzoek om vergoeding van geleden planschade ex artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van de eigenaar van het perceel De Zwemmer 5 te Leeuwarden (voorheen Glinswei 5 te Hempens) in verband met de stadsuitbreiding Zuiderburen (Hempens-Teerns)


3. Verzoek om vergoeding van geleden planschade ex artikel 49 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening van de eigenaar van het perceel De Zwemmer 7 te Leeuwarden (voorheen Glinswei 7 te Hempens) in verband met de stadsuitbreiding Zuiderburen (Hempens-Teerns).


4. Hoofdlijnennotitie Werk en Inkomen


5. Beleidsverslag Sociale Zaken en Werkgelegenheid 2002


6. Jaarprogramma Duurzaamheid 2004

Bespreekpunten


7. Vrijstellingsprocedure ex artikel 19, lid 1 van de WRO voor de aanleg van een sportcomplex en het ontwikkelen van een kantorenlocatie op een perceel ten westen van de Drachtsterweg en ten zuiden van de Tearnserdyk te Goutum


8. Herijking PDV/GDV- beleid 2003


9. Initiatiefvoorstel van PvdA en CDA: Kinderraad

Indien de agenda bij de sluiting van de vergadering niet is afgewerkt, worden de nog te behandelen punten de woensdag daarop volgend behandeld.

De stukken liggen vanaf maandag 5 januari 2004 van 8.00 tot 18.00 uur voor raadsleden ter inzage in de leeskamer in het Bestuurscentrum.