Binnensticht 11.10 uur

Utrecht 07-01-2004 - Persberichten district Binnensticht

Alcoholcontrole
DE BILT Op dinsdag 6 januari is een alcoholcontrole en een algemene controle gehouden. De controle werd gehouden tussen 23.00 uur en 23.45 uur op de Utrechtseweg. Er werden 25 automobilisten staande gehouden, waarbij 1 bekeuring werd uitgeschreven voor het niet bij zich hebben van een geldig rijbewijs en van 1 autobestuurder werd een ademanalyse afgenomen, waar een uitslag van 255 ug/l uitkwam. Deze bestuurder kreeg een bekeuring van 190,- en een rijverbod van 1 uur.

Illegaal beplakken van verdeelkast kabelmaatschappij BILTHOVEN Op dinsdag 6 januari is een 28-jarige man uit Amsterdam bekeurd voor het illegaal beplakken van verdeelkasten van een kabelmaatschappij met pamfletten.

Omstreeks 15.05 uur kreeg de politie een melding, waarna ze naar de kruising Soestdijkseweg-noord en de Van Dijkcklaan reden. Daar zagen ze de Amsterdammer in actie. De man werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Na controle bleek dat de man ook op de Boslaan verdeelkasten van dezelfde kabelmaatschappij had beplakt.