AUDAX

Uitstekend jaar voor Betapress

Vooruitlopend op de publicatie van de definitieve jaarcijfers van Audax, meldt dochter Betapress BV - distributeur van ruim 2000 verschillende tijdschriften - een uitstekende omzetontwikkeling in 2003. Ondanks de economische recessie kende Betapress een omzetgroei van maar liefst 11 % ten opzichte van het voorgaande jaar.

De meest opvallende ontwikkeling vond plaats binnen het supermarktkanaal, waar Betapress een groei rapporteert van ruim 23%. Ook de traditionele tijdschriftenbranche, waaronder AKO en Bruna, kende met 6,9% een flinke groei. De benzinebranche groeide in verhouding met 5,5% slechts licht, terwijl daarentegen de tabaksbranche met ruim 11% haar marktaandeel weer verder verstevigde.

8)Deze uitstekende groeicijfers worden voornamelijk veroorzaakt door een versterkte titelportfolio én door een versteviging van het vertrouwen in onze onafhankelijke en professionele dienstverlening voor het tijdschriftenschap, aldus de heer Theo Collin, Manager Marketing & Sales.

Betapress maakt deel uit van het Audax-concern. Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven en verspreiden van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden dagelijks grote hoeveelheden tijdschriften, waaronder eigen titels zoals HP/de Tijd en AvantGarde, buitenlandse kranten, boeken en kantoorartikelen, ontvangen en verzonden.

(einde persbericht)