Ingezonden persbericht


Connexxion en ADP verlengen contract

Cappelle aan den IJssel/Hilversum, 7 januari 2004 - Vervoersbedrijf Connexxion en ADP hebben hun lopende overeenkomst voor nog eens vijf jaar verlengd. ADP verzorgt de salarisverwerking voor de 14.500 medewerkers van Connexxion en levert het Human Resource Management systeem waarmee Connexxion haar HRM-proces beheert. Met name de visie en de mogelijkheden die de services van ADP in de toekomst bieden waren voor Connexxion reden om het contract te verlengen.

Voor de salarisverwerking maakt Connexxion gebruik van Multipay, het salarisverwerkingssysteem van ADP voor middelgrote en grote ondernemingen. Als HRM systeem gebruikt Connexxion Perman II, het personeelsinformatiesysteem van ADP voor grote ondernemingen. Perman II is geïntegreerd met de salarisverwerking, een garantie voor betrouwbare en consistente informatie. Beide systemen zijn door ADP aangepast aan de specifieke Connexxion wensen. De oplossingen van ADP zijn zodanig ontwikkeld, dat ze volledig aansluiten op de specifieke situatie van Connexxion en de CAO Streekvervoer.

Algemeen Directeur van ADP Hein Brockhoff zegt over de verlenging: Deze overeenkomst is een geheel nieuwe overeenkomst. Het oude contract is gesloten met de voorloper van alle Streekvervoerbedrijven VSN (Verenigd Streekvervoer Nederland) en is niet meer op de huidige situatie van toepassing. De visie van ADP op de toekomst spreekt Connexxion aan, met name moderne ontwikkelingen zoals Employee Self Service en Manager Self Service. Hierbij hebben medewerkers en managers direct toegang tot hun eigen personeelsadministratie en kunnen gegevens eenmalig bij de bron worden vastgelegd. We zijn dan ook verheugd dat Connexxion besloten heeft om de samenwerking met ADP te continueren.

Over ADP

ADP Nederland BV is gespecialiseerd in oplossingen voor de salaris-, benefits- en personeelsadministratie. Het bedrijf heeft 500 medewerkers; de jaaromzet bedraagt 59 miljoen euro. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP. Tot de dienstverlening van ADP behoren salarisverwerking en personeelssystemen, volledige outsourcing van salarisadministratie en webbased oplossingen ter ondersteuning van HRM-processen. Wereldwijd is ADP, met 500.000 klanten en een omzet van USD 7 miljard, één van de grootste onafhankelijke computerservicebureaus

Over Connexxion

Connexxion is een professionele dienstverlener, een begrip op de Nederlandse markt voor personenvervoer en een aantrekkelijke partner in mobiliteit. Overal in Nederland rijden openbaar vervoerbussen dagelijks op duizenden vaste en flexibele verbindingen. Mensen die de voorkeur geven aan individueel vervoer of gebruik maken van speciale voorzieningen, kunnen een beroep doen op de diensten van Connexxion Taxi Services. De divisie Connexxion Tours is sterk in het vervoer voor grootschalige evenementen en de verzorging van dagtochten en meerdaagse reizen. Naast vervoer over de weg verzorgt Connexxion nog diverse andere diensten, zoals vervoer over water, speciale ParkShuttles en railvervoer. Dankzij haar veelzijdigheid biedt Connexxion klanten creatieve en efficiënte oplossingen voor de meest uiteenlopende wensen en vragen.


Voor nadere informatie of beeldmateriaal kunt u contact opnemen met:

Jan Huizing
ADP Nederland BV
Tel.: 010 459 87 96
GSM: 06 27 08 63 50


Stefan de Krijger
Citigate PR Force Nederland
Tel.: 0251 211 322
GSM: 06 51 75 77 88


Email:sdekrijger@prforce.nl


Stefan de Krijger
PR Force Nederland
Breestraat 2 - D
1941 EJ Beverwijk
T. +31 (0) 251 - 211 322


F. +31 (0) 251 - 220 111


GSM: +31 (0)6 51757788


E. sdekrijger@prforce.nl
www.prforce.com