Gemeente Krimpen aan den IJssel


Voortaan toegangspas voor zwembad De Lansingh

In 2004 gaat zwembad De Lansingh over op een nieuw geautomatiseerd kassa- en bezoekersregistratiesysteem om de klantvriendelijkheid en serviceverlening aan de bezoekers te verbeteren en aan te passen aan de eisen van deze tijd.

Hieraan gekoppeld is de invoering van de TOEGANGSPAS die in de plaats komt van alle meervoudige zwemcouponboekjes voor het recreatief- en trimzwemmen, alsmede de zonnebank-, sauna-, doelgroep- en leskaarten.

Op deze éénmalig aan te schaffen TOEGANGSPAS, die op naam geregistreerd zal staan, kunnen alle mogelijke meerbaden-, doelgroep- en lesbezoeken worden opgeladen door de caissière. Elk bezoek wordt op de pas geregistreerd en afgeschreven van uw saldo. Bij vermissing of verlies van uw kaart kunt u het zwembad informeren waardoor uw toegangspas en uw bezoeksaldo worden geblokkeerd.

Voor de aanschaf van de TOEGANGSPAS dient éénmalig een borgsom te worden betaald van 5,00 en 2,50 administratiekosten. Bij inlevering van een onbeschadigde TOEGANGSPAS ontvangt u de betaalde borgsom terug.

Coupons en kaarten die nu nog in uw bezit zijn, blijven uiteraard geldig.

Voor bezoekers van De Lansingh die uitsluitend enkele entree of lesbezoeken kopen, en daardoor geen korting op de entree hebben, verandert er niets.

De openingstijden voor recreatief zwemmen in zwembad De Lansingh zijn voor 2004 als volgt vastgesteld:
Maandag van 15.00 tot 17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur Dinsdag t/m vrijdag van 09.00 tot17.00 uur en 19.00 tot 22.00 uur Zaterdag / zondag van 10.00 tot 16.00 uur

Voor meer informatie kunt u terecht bij de receptie van het zwembad. Telefoon 0180- 516233.

Krimpen aan den IJssel