Ingezonden persbericht


PERSBERICHT


Nieuw design hotel in Antalya, Turkije
USP PR & COMMUNICATIE EN HILLSIDE SU


Amsterdam, 7 januari 2004 - Het nieuwe design hotel Hillside Su in Antalya, Turkije heeft haar PR belangen voor de Benelux ondergebracht bij USP PR & Communicatie, het communicatiebureau van Jeannette Spits en Annelies Putman Cramer in Amsterdam.

Hillside Su
Het hippe, hotte en trendy Hillside Su hotel ligt In de Konyaalti-streek, pal aan zee, met het centrum van de stad Antalya op 10 minuten afstand. Wie wil onthaasten en zich op wil laden met positieve energie, is in dit unieke en exclusieve 5 sterren hotel met lounge-achtige witte inrichting volledig op zijn plek.

De zes enorme discoballen die de lobby domineren, zetten de zintuigen direct op scherp en in de avonduren wordt de witte ruimte kleurrijk verlicht door lichtshows, afgestemd op het relaxte ritme van de lounge muziek die alom te horen is in dit gloednieuwe design hotel; zowel in de 4 bars en de 6 restaurants (o.a. Sushi en Italiaans) die het hotel herbergt, als zelfs via onderwater luidsprekers in het openluchtzwembad. Verder biedt het hotel indrukwekkend veel ontspanningsfaciliteiten, zoals een enorme fitnessruimte, twee squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en een Spa die keuze biedt uit meer dan 16 soorten behandelingen.

USP (U.... Spits & Putman) houdt zich voor Hillside Su bezig met de Public Relations en zal in 2004 onder meer een zestal persreizen naar het gloednieuwe Hillside Su hotel organiseren. Global Portfolio in Tilburg is door Hillside Su aangesteld als marketing representative voor de Nederlandse en Belgische markt (bereikbaar via 013 572 21 23).

Hillside Su is aanwezig op de Vakantiebeurs (13 t/m 18 januari) in Utrecht op de stand van First Class Travel, Hal 2, stand G 030.

USP


Naast Hillside Su werkt USP in de reiswereld onder meer voor Garuda Indonesia, DFDS Seaways, Radisson SAS Hotels & Resorts, NATM, Bex Reizen, Wens chalets, Hampshire Hotels, Eden Hotel Group, Avila Beach Hotel in Curaçao, Condor Travel in Peru, Hotel Torarica en Eco Resort Inn in Suriname.

- - -