Ingezonden persbericht


Nieuw-Vennep, 07 januari 2004


Videobewaking Schiphol-Rijk versterkt door de inzet van 6 top-flexibele Chrysler PT- Cruisers.

Overdracht aan ATN Beveiliging donderdag 8 januari, 15.00 uur. In het Radisson SAS hotel, Boeing Avenue 2, 1119 PB Schiphol-Rijk.

Gebruiksintensiteit en complexiteit van de terreinen van Schiphol Rijk maken een directe signalering en alarmering bij elke vorm van onraad tot een zaak van levensbelang. Naast videobewaking beschikt het beveiligingsbedrijf ATN vanaf donderdag 08 januari over 6 Chrysler PT- Cruisers. Volgens ATN directeur Otto Vroegop die naar de overdracht uitziet, "een onmisbaar 'gereedschap' in de operationele bewakingstructuur die Schiphol-Rijk sinds 29 december 2003 kent".

De zes Chrysler cruisers spelen een sleutelrol bij:

1) Het verrichten van de contrôle-, brand- en sluitrondes in gebouwen op het totale bedrijvenpark.

2) Het handelend optreden in onveilige situaties, alarmmeldingen, molest, ramkraken en overige calamiteiten.

3) Tijdens alle preventieve mobiele surveillance.

Perspresentatie:

Graag nodigen wij u uit aanwezig te zijn bij genoemde officiële overdracht, donderdag 08 januari, 15.00 uur, Radisson SAS hotel, Boeing Avenue 2, Schiphol-Rijk.

Bij de diverse aan en afvoerwegen van bedrijvenpark Schiphol-Rijk, is de inschakeling van ATN-bewaking zichtbaar
---Einde persbericht
Woordvoering : de heer Otto Vroegop
Bereikbaar via : 06-46 111 469

ATN-beveiliging bv, Lucas Bolsstraat 10, 2152 AG Nieuw-Vennep, 0252-527 666.


Bijlage: ATN-bewaking in het kort.


Over ATN-bewaking:

Kenmerkend voor ATN is de platte organisatiestructuur. Kleinschaligheid maakt het mogelijk snel en flexibel te anticiperen op terrein specifieke omstandigheden en wensen van opdrachtgevers. Iedere medewerker binnen de organisatie is gescreend door Justitie. Daarnaast is geselec- teerd op stabiliteit, verantwoordelijkheidsgevoel, zelfstandigheid, initiatief en analytisch vermogen.

Bij ATN geldt de regel dat minimaal twee keer per jaar, met alle mede- werkers, een werkbespreking wordt gehouden. Bij deze bespreking is behalve de manager van ATN, altijd aanvullend een vertegenwoordiger van de opdrachtgever aanwezig.

Medewerkers van ATN worden gestimuleerd mee te denken over de beveiliging van hun project. Met als logisch effect dat zij als ervaring- deskundige problemen en knelpunten kennen. Om op basis daarvan praktische en vooral preventieve, oplossingen aan te aanreiken.


"Beveiliging is mensenwerk" vormt in alles het ATN uitgangspunt.

De route naar Radisson SAS hotel,
Boeing Avenue 2, 1119 PB Schiphol-Rijk