7/1 D e Leijgraaf

Uden 07-01-2004

DOORRIJDEN NA AANRIJDING EN ONDER INVLOED, Zeeland

Een 36-jarige Udense automobilist is dinsdagavond aangehouden op de Hoevenseweg in Uden. De man was zojuist betrokken geweest bij een aanrijding met een andere personenauto op de Udenseweg in Zeeland. De man was doorgereden na de aanrijding. De politie kon hem traceren. Hij weigerde in eerste instantie te stoppen, maar op de Hoevenseweg kon de politie hem alsnog aanhouden. Onderzoek wees uit dat de man te veel gedronken had. Hij is ingesloten en zijn rijbewijs is ingevorderd.

HUISELIJK GEWELD, Veghel

De politie heeft dinsdagavond een 31-jarige inwoner van Veghel aangehouden in zijn woning. De man wordt er van verdacht zijn vrouw mishandeld te hebben. Zij deed aangifte. De verdachte is ingesloten.

RIJBEWIJS INGEVORDERD BIJ SNELHEIDSCONTROLE, Odiliapeel

De politie heeft dinsdagavond bij een snelheidscontrole op de Middenpeelweg in Odiliapeel het rijbewijs van een 53-jarige Nijmegenaar ingevorderd. Hij reed 152 km/u terwijl 80 km/u was toegestaan. Bij de controle werden in totaal twintig automobilisten bekeurd voor het overschrijden van de maximum snelheid. Tevens kreeg één automobilist een proces-verbaal voor het in bezit hebben van een radardetector.