7/1 D en Bosch

's-Hertogenbosch 07-01-2004

MAN AANGEHOUDEN VOOR BEDREIGING, s-Hertogenbosch

De politie heeft dinsdagmiddag een 19-jarige Bosschenaar aangehouden in zijn woning. De man was eerder die dag al aangehouden geweest voor het mishandelen van een 42-jarige huisgenoot. Nadat de politie de man gehoord had en hem met een proces-verbaal weg stuurde, ging hij naar zijn woning en bedreigde de huisgenoot. De politie hield de man opnieuw aan en heeft hem ingesloten.

MAN VERDACHT VAN INBRAAK, s-Hertogenbosch

Een 47-jarige Bosschenaar is dinsdagnacht aangehouden op verdenking van inbraak. In een clubgebouw van een ontspanningsvereniging aan de Boschveldweg in s-Hertogenbosch werd eerder die nacht ingebroken. Diverse ruiten werden vernield en er werd ondermeer een aantal flessen drank weggenomen. Op de Stationspasserele trof de politie de verdachte aan. Hij was in het bezit van een aantal flessen sterke drank en had glasscherven in zijn kleding. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, s-Hertogenbosch

De politie heeft dinsdagmiddag een 48-jarige Bosschenaar aangehouden in een winkel aan Achter het Stadhuis in zijn woonplaats. Medewerkers hadden de man betrapt toen hij met schoenen de winkel verliet zonder te betalen. Hij is later die dag met een proces-verbaal heengezonden.

TE DIEP IN HET GLAASJE, s-Hertogenbosch

Een 50-jarige automobiliste uit Gytsjerk is dinsdagnacht betrapt op het rijden onder invloed. Zij kreeg een rijverbod en een proces-verbaal. De controle was op de Oude Dieze in s-Hertogenbosch.