Ingezonden persbericht


UITNODIGING PERSCONFERENTIE

NATIONAAL SONGFESTIVAL 2004

Geachte redactie,

Op zondag 22 februari 2004 vindt de finale van het Nationaal Songfestival 2004 plaats. Tien liedjes dingen daar mee naar een plek voor het Eurovisie Songfestival, dat in mei in Istanboel wordt gehouden. Voorafgaand aan het Nationaal Songfestival vinden vier voorronden en een herkansingsronde plaats die de TROS en NOS RTV op donderdag 22 en 29 januari, 5, 12 en 19 februari eveneens live uitzenden. Deze voorronden, waaraan 24 artiesten meedoen, worden gepresenteerd door Nance en Humberto Tan.

De TROS en NOS RTV willen de pers graag informeren over de opzet van de voorronden, over de nationale finale en over de gewijzigde opzet van het Eurovisie Songfestival 2004. En we willen natuurlijk de 24 deelnemende artiesten aan de voorronde aan de pers presenteren. Vandaar dat wij u graag uitnodigen voor de:

Persconferentie Songfestival Woensdag 7 januari in Pepsi Stage Amsterdam-Zuidoost (routebeschrijving bijgevoegd) Aanvang persconferentie: 14.00 uur

Einde: ± 16.00 uur

U wordt verzocht om rond 13.45 uur aanwezig te zijn. Om 14.00 uur begint de persconferentie, die zal worden geleid door Nance en Humberto Tan. Na een informatieve start worden de 24 deelnemende artiesten aan de voorronden van het Nationaal Songfestival aan u voorgesteld. Na afloop van de presentatie, is er voor u volop gelegenheid om met de artiesten, componisten, tekstschrijvers en presentatoren te spreken.

Om uiterlijk 16.00 uur is de bijeenkomst afgelopen. Na afloop is een persmap met informatie beschikbaar. Ook zijn er digitale foto's van de artiesten en presentatoren beschikbaar.

Het is van belang dat u zich aanmeldt voor de persconferentie van 7 januari. Dat kan door bijgaand antwoordformulier in te vullen en terug te mailen naar audrey.bol@tros.nl of te faxen naar 035 - 6715775

Als u nog vragen hebt, belt u dan gerust. U kunt contact opnemen met TROS Communicatie op telefoonnummer 035-6715202.

Wij hopen u op 7 januari aanstaande te mogen begroeten,

Met vriendelijke groet,

Marc van Hal, hoofd Communicatie TROS Rolf de Wit, persvoorlichter Communicatie NOS RTV

ANTWOORDFORMULIER

Persconferentie Nationaal Songfestival SVP uiterlijk 5 januari 2004 retourneren

Aan: TROS Afdeling Communicatie Faxnummer: 035 - 6715775 E-mail: audrey.bol@TROS.nl

Naam:

Namens:

Telefoonnummer:

E-mail adres:

( ) is wel aanwezig bij de persconferentie Nationaal Songfestival Aantal personen: ..........

( ) is niet aanwezig bij de persbijeenkomst nationaal Songfestival

( ) neemt wel / geen fotograaf mee naar persconferentie

( ) komt wel / niet met ENG-ploeg

---- --