Gemeente Hoogeveen


---

8 januari 2004

Groothandel in kantoorartikelen kiest voor Buitenvaart

Bedrijventerrein Buitenvaart in Hoogeveen krijgt een vestiging van Office Centre. De cash-and-carry groothandel in kantoorartikelen heeft overeenstemming bereikt met de gemeente over vestiging op een zichtlocatie langs de A37. Het nieuwe pand wordt ontwikkeld door Strukton Bouwprojecten BV uit Groningen.

De vestiging van Office Centre komt naast de Ford-garage pal langs de afrit van de A37. Het pand zal vanaf de snelweg uitstekend zichtbaar zijn. Office Centre kiest voor Buitenvaart vanwege de uitstekende ligging en de goede bereikbaarheid.

Zesde vestiging in het Noorden

Office Centre, de 'Superstore voor kantoor', is een landelijke cash-and-carry groothandel voor de kleinzakelijke markt met ruim 7.000 verschillende kantoorartikelen op voorraad. Office Centre heeft momenteel veertig vestigingen verspreid over het land. Sinds vorig jaar heeft het bedrijf ook een vestiging in België.

Hoogeveen wordt de zesde vestigingsplaats van Office Centre in het Noorden na Groningen, Leeuwarden, Drachten, Assen en Emmen.

Opening dit najaar

De bouwvergunning voor Strukton Bouwprojecten BV is al verstrekt. De verwachting is dat de bouwwerkzaamheden direct na de winter, omstreeks maart/april dit jaar, kunnen beginnen.

Office Centre is blij met de goede samenwerking met de gemeente Hoogeveen en hoopt dit najaar haar deuren te openen voor de klanten.

© Copyright Gemeente Hoogeveen