AutoRai

8-1-2004

Onweerstaanbaar pakketvoordeel voor SEAT Ibiza en Cordoba

SEAT start met onmiddellijke ingang met de levering van twee actiepakketten die zowel door hun prijs als door de inhoud ervan simpelweg onweerstaanbaar zijn.

Voor de Stella-uitvoeringen van de Ibiza en de Cordoba is er het Spirit-pakket, terwijl het SportX-pakket speciaal voor de meest veeleisende Ibiza-rijder is ontworpen.

Het Spirit-pakket verleent de toch al royaal uitgeruste Stella-versies van de Ibiza en Cordoba nog meer allure dankzij de fraaie 15-inch lichtmetalen velgen. Het actiepakket beperkt zich echter niet alleen tot de buitenkant en daarom zijn de Spirit-versies ook voorzien van speciale bekleding in het interieur. Daarnaast maakt ook een volautomatische airconditioning deel uit van het Spirit-pakket, dat verder wordt gecompleteerd door de exclusieve Spiritbadges en sleutelhanger. De prijs voor het Spirit-pakket is vastgesteld op 495,- en dat betekent een belangrijk voordeel van 1.305,- want de meerprijs voor de afzonderlijke componenten zou normaal gesproken
1.800,- zijn.

Xtra sportief: Ibiza met SportX-pakket_
De SEAT Ibiza wordt per definitie geassocieerd met sportiviteit en het nieuwe SportX-pakket benadrukt dat nog eens extra. Het SportX-pakket omvat naast de toch al complete sportuitvoering Xenon-koplampen die zelfs in de diepste duisternis voor perfecte verlichting zorgen. Ook een regensensor is onderdeel van het SportX-pakket, evenals speciale bekleding in het interieur. De 16-inch lichtmetalen velgen maken het sportieve uiterlijk van buiten helemaal áf.

SEAT levert het SportX-pakket op de Ibiza met de 1.4 16V (74 kW/100pk) benzinemotor en op de 1.9 TDI-motor (74pk/100pk) voor 495,-. Voor de Ibiza 2.0 (85kW/115 pk) bedraagt de meerprijs slechts 295,- omdat op die uitvoering 16-inch lichtmetalen velgen al standaard zijn. Het SportX-pakket is dus ook in financieel opzicht bijzonder aantrekkelijk want de totale meerprijs van de diverse componenten zou normaal
1.300,- bedragen. Het klantvoordeel is dus 805,-.