Gemeente Smallingerland

Opgave voor Sportgala 2003
8 januari 2004

In 2003 nederlands kampioen in een tak van sport geworden?

Meld je dan snel aan bij de gemeente Smallingerland!!!

De gemeente Smallingerland is van plan om tijdens het Sportgala 2003, dat op vrijdag 20 februari 2004 in de Lawei wordt gehouden, de nationale sportkampioenen uit de gemeente in het zonnetje te zetten. Besloten is om daarvoor evenals voorgaande jaren aansluiting te zoeken bij de activiteiten van de Commissie Sportgala Smallingerland. Dit betekent dat deze commissie tijdens het Sportgala 2003 een plaatsje voor de huldiging namens de gemeente heeft ingeruimd.

Het is voor de gemeente dus van het grootste belang, dat zij weet welke sportmannen / sportvrouwen / sportploegen uit de gemeente Smallingerland Nederlands Kampioen zijn geworden. Daarom worden verenigingen en de betreffende sportmensen opgeroepen, zo snel mogelijk opgave te doen bij de gemeente.

In overleg met de Commissie Sportgala, is besloten om dezelfde criteria als het Sportgala te hanteren. Dit betekent dat de Nederlandse kampioenen:

1. In de gemeente Smallingerland woonachtig geweest moeten zijn op het moment dat het Nationaal Kampioenschap werd behaald;
2. De vereniging waarbij de Nationaal Kampioen aangesloten is, lid dient te zijn van een organisatie die aangesloten is bij NOC*NSF;
3. Huldiging plaats vindt van die sporters, die Nationaal Kampioen in de categorie senioren (of wat je daar mee zou kunnen vergelijken) zijn geworden.

Als je dus Nederlands Kampioen in een tak van sport bent geworden, en je voldoet aan bovenstaande criteria, geef je dan vóór 21 januari 2004 op bij de gemeente Smallingerland. Je kunt dit doen via telefoonnummer 0512-581494 (Ynskje Hoekstra, sportzaken)of via email y.hoekstra@smallingerland.nl.