De Unie


SRG & Zurich - Unieleden stemmen in met CAO

8 januari 2004 - Wij kunnen wij u vertellen dat voor alle vakorganisaties geldt dat een ruime meerderheid heeft ingestemd met het bereikte onderhandelingsresultaat. Dat betekent dus dat we een CAO hebben!

Een heel gezond en gelukkig 2004
Om te beginnen wensen wij u een heel gezond en gelukkig 2004. Het zal een jaar worden waarin het lidmaatschap van onze organisatie meer dan ooit nodig is: Niet alleen
de SRG interne aangelegenheden zoals CAO, Sociaal Plan en de aangekondigde efficiƫntieslagen (slimmer groeien), nopen daartoe, maar ook het kabinetsbeleid dat stelt met werknemers het beste voor te hebben..

Unieleden stemmen in met CAO-onderhandelingsresultaat Daarover gaat dit bulletin echter niet: Kort voor de jaarwisseling hebben wij u gevraagd uw stem uit te brengen over het op 11 december jl. bereikte onderhandelingsresultaat over de nieuwe CAO.

De stemmen zijn inmiddels geteld en met genoegen kunnen wij u thans vertellen dat voor alle vakorganisaties geldt dat een ruime meerderheid (87 tot 100% van de leden), heeft ingestemd met het bereikte resultaat.

Dat betekent dus dat we een CAO hebben!

Op korte termijn zullen de gemaakte afspraken in CAO teksten vertaald worden waarvan u via de gebruikelijke weg in het bezit zult worden gesteld.

Sociaal Plan
Over het Sociaal Plan verwachten wij u binnen afzienbare tijd en in lijn met ons laatste bulletin over dit onderwerp, nader te kunnen berichten, hetgeen ook geldt voor de harmonisatie van de arbeidsvoorwaarden van de Zurich organisatie.

Maak een collega lid!
Wij willen u nadrukkelijk wijzen op het aanmeldingsformulier voor uw nog niet georganiseerde collega.

Wim Brouwer en Ewoud Teerink
Bestuurders De Unie

donderdag, 8 januari 2004