Politie Noord- en Oost Gelderland


* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland.

* District IJsselstreek


P E R S B E R I C H T


POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK


8 januari 2004


Wilp - Ongeval


Op de Molenallee vond op woensdag omstreeks 15.50 uur een aanrijding plaats. Een 29 jarige automobilist uit Deventer sloeg vanaf de Lathmerweg rechtsaf de Molenallee op. Op de Molenallee kwam vanuit de richting Posterenk een 40 jarige automobilist uit Wilp aanrijden. Deze zag de 29 jarige afslaan en probeerde een aanrijding te voorkomen door hard te remmen en kwam dwars op de weg terecht. Uiteindelijk kon een aanrijding niet voorkomen worden en botste de man uit Wilp tegen de achterzijde van afgeslagen automobilist. De 29 jarige bestuurder en een 22 jarige passagiere zijn met nekletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Wilp - Diefstal uit auto


Woensdag is ingebroken in twee geparkeerde auto's aan de Fliertweg. Portieren werden vernield, waarna de autoradio en cd's werden weggenomen.


Zutphen - Fietsen in binnenstad


In de binnenstad werd woensdagmiddag gecontroleerd op fietsen in voetgangersgebied. Voornamelijk de Turfstraat wordt gebruikt als doorgangsroute. Twintig fietsers en een (1) automobilist zijn bekeurd.


Klarenbeek - Snelheidscontrole


Vanmorgen (donderdag) is er op de Polveensweg ter hoogte van de Oudhuizerstraat een snelheidscontrole gehouden. Hierbij zijn negen automobilist bekeurd. Hoogst gemeten snelheid bedroeg 97 km/u, waar 60 km/u is toegestaan.


Nadere informatie:

Politievoorlichter Bert Top

055 - 548 60 58

---- --