CAMPINA
http://www.campina.nl

Drs W.A.M. de Bruijn Directeur van de groep Campina Nederland

Campina maakt bekend dat de onderneming voornemens is de heer drs W.A.M. (Wouter) de Bruijn (58 jaar) per 1 april a.s. te benoemen tot directeur van de Groep Campina Nederland. De heer De Bruijn, momenteel directeur van de Groep Kaas en Boter, volgt de heer A. (Ton) van Elst op. De heer Van Elst heeft dan gedurende een overeengekomen periode van twee jaar Campina Nederland geleid. Campina dankt hem voor zijn bijdra-ge.

De heer De Bruijn heeft een brede en internationale ervaring waarvan zes jaar bij Campina, eerst als groepsdirecteur Yoghurt/Desserts waar-van als onderdeel toen uitmaakten Campina Duitsland en Mona en daarna als groepsdirecteur Kaas en Boter. Met zijn ervaring is hij de persoon bij uitstek om de reeds ingezette strategie van innovatie en verbete-ring van de efficiency binnen deze groep verder vorm te geven en te implementeren.

In verband met de overgang van de heer De Bruijn naar de Groep Campina Nederland is Campina voornemens de heer drs P.J. (Piet) Hilarides (39 jaar) per 1 april a.s. te benoemen tot directeur van de divisie Campina Holland Cheese/Campina Passendale, een onderdeel van de Groep Kaas en Boter. De heer Hilarides werkt sinds 1994 bij Campina. Hij is momenteel directeur van Campina Foodservice, een divisie van de Groep Campina Nederland.

De heer Hilarides vormt samen met de heer ir H.A.M. (Henri) Joosten (47 jaar), directeur van de divisie Campina Buttergold, de Groep Kaas en Boter. De functie van groepsdirecteur Kaas en Boter zal vooralsnog niet worden ingevuld. Beide divisiedirecteuren zullen rapporteren aan de hoofddirectie van Campina.