Gemeente Oosterhout

Onderzoek naar buurt-wijk-dorpshuizen

De gemeente Oosterhout laat op dit moment, januari 2004, een onderzoek uitvoeren naar de toekomstige functie van de tien buurt-, wijk- en dorpshuizen in Oosterhout. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Prisma Brabant, provinciale instelling voor welzijn en educatie. In het onderzoek komt de mening aan de orde van de bestuurders en vrijwilligers van de buurt-, wijk- en dorpshuizen zelf.

De gemeente wil ook graag de bewoners van Oosterhout en de kerkdorpen Den Hout, Dorst en Oosteind raadplegen. Welke ideeën heeft u als bewoner over activiteiten die in een buurt- of wijkhuis in Oosterhout of dorpshuis in Den Hout, Dorst of Oosteind kunnen plaatsvinden? Heeft u ideeën voor activiteiten in een buurt-, wijk- of dorpshuis, wilt u dan de vragenlijst uitprinten, invullen en retourneren? De vragenlijst wordt ook afgedrukt in het voorlichtingsblad.

De gegevens worden verwerkt samen met de gegevens van de andere betrokkenen. In het voorlichtingsblad zal in de loop van de tijd aandacht aan de resultaten van het onderzoek schenken. Meer lezen Vragenlijst voor buurt-wijk-dorpshuizen 29/1/2004