Gemeente Westerveld

8-1-2004
Actie tot behoud Johan Willem Friso Kapel

Door een reorganisatie bij het Ministerie van Defensie is het voortbestaan van de Johan Willem Friso Kapel onzeker. De gemeente steunt het initiatief van de Provincie en van de gemeente Assen om hiertegen protest aan te tekenen. Als u verder klikt kunt u via deze site uw steun betuigen aan het behoud van de Johan Willem Friso Kapel.

De dreigende opheffing van de Johan Willem Friso Kapel is voor de Provincie Drenthe en de gemeente Assen aanleiding geweest hiertegen te protesteren. Zij zijn van mening dat het korps een maatschappelijke en culturele uitstraling van formaat heeft en dat het korps behouden moet blijven.

Opheffing zou het cultuuraanbod verschralen. Het gemeentebestuur van Westerveld ondersteunt deze mening en actie en roept u op om dit ook te doen. Want in onze gemeente genieten veel inwoners van het jaarlijkse benefietconcert. Het is echter kort dag om onze stem te laten horen.

Hoe kunt u dat doen?
Tot 20 januari 2004 ligt er aan de balie van het gemeentehuis een register klaar dat u kunt tekenen. Op deze wijze kunt u uw steun betuigen aan deze actie tot behoud van het korps.

U kunt uw steunbetuiging ook mailen, naar
WRTEZ@gemeentewesterveld.nl. Vermeld in uw mailtje uw naam, adres, postcode en woonplaats. Stuur uw mailtje vóór 20 januari!