8/1 Aa & Dommel

Boxtel 08-01-2004

DISTRICT AA & DOMMEL

VERKEERSCONTROLES, Vught/Helvoirt

Woensdagavond is bij een verlichtingscontrole op fietsers aan de Leeuwerikstraat in Vught vier maal proces-verbaal opgemaakt.


--

Donderdagmorgen leverde eenzelfde controle op de Boxtelseweg in Vught drie fietsers zonder licht op. Ook zij kregen een bekeuring.


--

Vanmorgen heeft de politie per motor gecontroleerd op het rijden door rood licht op de N65 in Helvoirt. Twee automobilisten werden bekeurd voor het negeren daarvan, terwijl één automobilist een verplichte rijrichting negeerde.

AUTO RIJDT DOOR NA AANRIJDING, Sint Michielsgestel

Woensdag rond het middaguur is de auto van een 52-jarige inwoonster uit Schijndel ernstig beschadigd bij een aanrijding op de Bosschebaan in Sint Michielsgestel. De vrouw reed vanuit s-Hertogenbosch in de richting Schijndel toen een tegenligger op haar weghelft terecht kwam. Ondanks dat de vrouw de berm instuurde ontstond er een aanrijding. De veroorzaker reed door zonder zijn identiteit bekend te maken. De politie verzoekt eventuele getuigen contact op te nemen met telefoonnr. 0900-8844 (lokaal tarief).

RIJDEN ONDER INVLOED, Vught

In de nacht van woensdag op donderdag is een 48-jarige Vughtenaar op de Sint Elisabethstraat in Vught betrapt op het rijden in een auto onder invloed van alcohol. De man kreeg een rijverbod van een uur en een proces-verbaal.