8/1 De Leijgraaf

Uden 08-01-2004

DISTRICT DE LEIJGRAAF

MANNEN MET GESTOLEN GOEDEREN AANGEHOUDEN, Veghel

Woensdagmiddag zijn op de Molenstraat in Veghel een 56-jarige Eindhovenaar en een 24-en 26-jarige Zweed aangehouden met gestolen goederen in de auto. Surveillerende agenten lieten het drietal stoppen i.v.m. diverse verkeersovertredingen. In de auto trof de politie een aantal nieuw verpakte dimmers, parfum, lamp met statief, een tas, een broek en doucheslang aan. De drie hadden geen plausibele verklaring voor de herkomst van de goederen. Uit onderzoek bleek dat de parfum ontvreemd was bij een drogisterij in Uden. De herkomst van de andere goederen wordt nog onderzocht. Het drietal is aangehouden en ingesloten.

FIETSER GEWOND NA AANRIJDING MET AUTO, Veghel

Woensdagavond is op de ventweg van de Sluisstraat in Veghel een 63-jarige fietser uit die plaats aangereden door een 42-jarige plaatsgenoot in een auto. De fietser kwam ten val en brak o.a. een been. Hij is per ambulance overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis.

BROMFIETSCONTROLE, Veghel

Donderdagmorgen heeft de politie een controle op bromfietsers gehouden op de Middegaal in Veghel. Zes bromfietsen bleken te zijn opgevoerd. Proces-verbaal is opgemaakt.

MAN VERMOEDELIJK ONDER INVLOED GHB, Veghel

Woensdagavond is een 33-jarige automobilist uit Veldhoven op de Vorstenbosscheweg in Veghel aangehouden omdat hij vermoedelijk onder invloed van GHB een auto had bestuurd. De man werd nagenoeg bewusteloos aangetroffen in zijn auto en werd door ambulancepersoneel ter controle overgebracht naar het Bernhovenziekenhuis. Later die avond verliet hij het ziekenhuis en werd voor verhoor meegenomen naar het politiebureau. In de auto werd een flesje met ongeveer 0,3 liter GHB aangetroffen. Proces-verbaal is opgemaakt.