8/1 La nd van Cuijk

Cuijk 08-01-2004

DISTRICT LAND VAN CUIJK

MAN MOET NOG STRAF UITZITTEN, Katwijk NB

Woensdagmiddag is een 28-jarige inwoner uit Cuijk bij een routinecontrole op de Liefkeshoek in Katwijk NB aangehouden. De man bleek nog vijftien dagen gevangenisstraf te moeten uitzitten in verband met een paar verkeersdelicten. Hij is ingesloten.

MAN SLAAT RUIT IN EN MELDT ZICH BIJ DE POLITIE, Boxmeer

Woensdagavond heeft een 35-jarige Boxmeerder zich telefonisch bij de politie gemeld. Hij deelde mede dat hij in een kwade bui de voordeur van zijn overbuurman met een hamer had vernield. De agenten hebben de man aan de Stationsweg in Boxmeer aangehouden voor vernieling. De verdachte ergerde zich al geruime tijd over het gedrag van zijn 50-jarige overbuurman. Hij is voor verhoor ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ IN WONING OPGEROLD, Cuijk

De politie District Land van Cuijk heeft vanmorgen op de zolderverdieping van een woning aan het Brouwersbos in Cuijk een hennepkwekerij met 224 planten aangetroffen. Een medewerker van Essent constateerde dat er illegaal stroom werd gebruikt. De 40-jarige bewoner van het pand is aangehouden. De kwekerij is ontmanteld en alle apparatuur en planten zijn inbeslaggenomen.

VERLICHTINGSCONTROLE, Cuijk

Donderdagmorgen heeft de politie op diverse locaties in Cuijk gecontroleerd op verlichting. In het totaal zijn negentien automobilisten en (brom)fietsen bekeurd voor het rijden met defecte verlichting.

GORDELCONTROLE, Mill

Bij een gordelcontrole op de Vorleweg in Mill zijn gisterenmiddag vijftien automobilisten bekeurd voor het rijden zonder gordel.