8/1 Ma asland

Oss 08-01-2004

DISTRICT MAASLAND

OSSENAAR AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING VRIENDIN, Oss

In de nacht van woensdag op donderdag meldde een 28-jarige Ossenaar zich op het politiebureau in zijn woonplaats. Hij wordt verdacht van mishandeling en bedreiging van zijn vriendin. De vrouw deed op dat moment op het bureau aangifte van mishandeling door haar vriend. Hij zou de vrouw in haar auto op de Gewandeweg in Oss hebben bedreigd en hebben geslagen en geschopt. De vrouw liep daarbij verwondingen en diverse pijnlijke plekken op. De man is inverzekeringgesteld.

MANNEN AANGEHOUDEN VOOR ZAKKENROLLEN, Oss

Woensdagmiddag zijn op het station in Oss een 28-jarige Rotterdammer en een 22-jarige man zonder vaste woon-of verblijfplaats aangehouden voor zakkenrollerij. De twee worden ervan verdacht in de trein van s-Hertogenbosch naar Arnhem van een 56-jarige Bossche de portemonnee te hebben gerold. De mannen werden herkend aan de hand van het opgegeven signalement en zijn aangehouden en ingesloten.

AANGESCHOTEN AUTOMBILIST VERZET ZICH, Oss

Van woensdag op donderdag heeft een 33-jarige automobilist uit Oss zich bij zijn aanhouding op de Joost van den Vondellaan in zijn woonplaats verzet. De man bleek teveel alcohol te hebben gedronken. Hij verklaarde niet mee te willen werken en wilde niet uit de auto komen. De agenten moesten hem uiteindelijk geboeid meenemen. Hij kreeg een rijverbod van vier uur en een proces-verbaal.