Politie Limburg-Zuid

Geschoten?

Maastricht 08-01-2004 - Op donderdagmiddag 08 januari 2004, omstreeks 14.45 uur, kreeg de politie via de politiemeldkamer verschillende meldingen dat er op de Condéstraat in Maastricht werd geschoten.

Daarbij spraken getuigen over een rode auto die er stond waarbij naast de auto enkele personen stonden en in de auto ook een persoon zat. Een van deze personen zou volgens getuigen een geweer bij zich hebben gehad. Vervolgens zijn alle betrokkenen weggelopen, waaronder in de richting van het Orleansplein en waarbij ook zou zijn geschoten.

De politie die na de meldingen ter plaatse ging trof er niemand van de betrokkenen meer aan. Verder werd er niemand aangetroffen die mogelijk gewond zou kunnen zijn. De rode auto was eveneens verdwenen. Het is niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie stelt een nader onderzoek in naar hetgeen er is gebeurd. Daartoe heeft de politie de Condéstraat en een gedeelte van het Orleansplein afgesloten. De technische recherche van de politie is eveneens ingeschakeld.